Bărbat din Iaşi, bătut cu bâtele de doi consăteni. Poliţiştii au deschis dosare penal VIDEO

Imaginile unei incaierari din Iasi, unde un barbat a fost batut cu batele de doi indivizi, au ajuns si la Inspectoratul Judetean de Politie. Ofiterii s-au autosesizat si au toti cei implicati in scandal au fost chemati la audieri.

27 apr. 2015, 13:40
Bărbat din Iaşi, bătut cu bâtele de doi consăteni. Poliţiştii au deschis dosare penal VIDEO

Scandal într-o localitate din Iaşi. Cu toate ca exista aceste imagini de pe camera de supraveghere, ancheta nu va fi deloc usoara, scrie stirileprotv.ro. Surse din cadrul politiei spun ca toti cei care se vad in imagini sustin ca ar fi fost agresati, nu doar barbatul de 38 de ani care a depus plangere.

Citeşte şi Un român, UCIS în BĂTAIE pe o şosea în Italia

Astfel, politistii au intocmit un dosar penal in care ii cerceteaza pe toti protagonistii, iar la finalul anchetei se va stabili ce s-a intamplat cu adevarat. Bataia s-a petrecut in duminica de Florii in comuna Schitu Duca cand sateanul agresat s-a dus sa-si cumpere ceva de la magazin.

Acolo si-a intalnit doi vecini, tata si fiu, pe care nu i-a salutat, motiv pentru care cei doi s-au razbunat si l-au batut cu batele. Barbatul a avut nevoie apoi de trei saptamani de spitalizare.

Ce spun părţile implicate

Ciprian Iftimoaia, victima: „M-a prins ficiora-su, mi-a dat cu parii pana a ajuns si tat-su si mi-a dat cu un cutit, dupa care taica-su a luat parul si a inceput sa ma bata peste maini pana ce m-a nimerit, mi-a dat in cap. Mi-am pierdut constiinta si taica-su a continuat sa-mi dea inca 4-5-6 pari in mine. Mai veneau doi oameni si le-a dat si lor o bata in cap”.

Virgil Dulman, martor agresat: „Au venit cu niste bastoane de cauciuc, niste bate de baseball. L-au luat pe asta la bataie pana l-au omorat acolo jos si eu stateam aici la poarta. Vai ce faceti omorati omul? Si s-a intors si m-a luat la omorat pe mine. Dom-le ne omoara aici in sat!”