Bărbat găsit fără suflare în toaleta unui popas din Vaslui

Un bărbat de 41 de ani a murit în toaleta unui popas din județul Vaslui. Se întorcea de la o înmormântare și oprise la un restaurant, atunci când a fost găsit fără suflare de alți doi însoțitori.

06 mart. 2019, 11:35
Bărbat găsit fără suflare în toaleta unui popas din Vaslui

Potrivit bzv.ro, bărbatul, domiciliat în județul Alba, participase la o ceremonie funerară în comuna Banca, satul Tricu, împreună cu alți doi bărbați.

Imediat după înmormântare, cei trei au oprit la un local de alimentație publică, de pe marginea DE 581, pentru a lua cafele și apă. Întrucât bărbatul a intrat la toaleta localului și nu a mai revenit la masă, cei doi însoțitori au mers după el, moment în care l-au găsit căzut pe hol, în stop cardio-respirator.

Apelul 112 a fost efectuat la ora 09:30. Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a încercat manevrele de resuscitare, însă eforturile au fost în zadar. La ora 10:55, medicii au constatat decesul.

Polițiștii vor întocmi un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă), cauza exactă a decesului urmând a fi stabilită în urma efectuării unei necropsii.

Cercetările vor fi efectuate de Secția 1 Politie Rurală Vaslui.