Bărbat găsit ÎNECAT în râul Someşul Mare

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit joi după-amiază înecat în râul Someşul Mare, în zona balastierei din satul Floreşti, judeţul Bistriţa-Năsăud, cel mai probabil acesta decedând în timp ce se afla la pescuit.

18 sept. 2014, 14:03
Bărbat găsit ÎNECAT în râul Someşul Mare

Bărbatul a fost găsit plutind cu faţa în jos în zona balastierei, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj cu barcă pentru scoaterea cadavrului din râu, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Oana Andreica, bărbatul a fost identificat în persoana unui bistriţean în vârstă de 62 de ani, care locuia în Floreşti. Din declaraţiile familiei, bărbatul ar fi fost văzut ultima dată de rudele sale înainte de prânz şi cel mai probabil acesta a plecat la râu pentru a pescui.

Soţia celui decedat a informat, de asemenea, că bărbatul era în evidenţele medicale cu afecţiuni cardiace, motiv pentru care poliţiştii suspectează că acesta ar fi suferit un infarct. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, care va stabili exact cauzele decesului.

CITEŞTE ŞI Un bărbat s-a ÎNECAT în fântâna arteziană de la Piaţa Naţiunile Unite din Capitală