Bărbat găsit mort în casă, la Pitești. A fost ucis fără milă cu 10 lovituri de cuțit. Principalul suspect este chiar de fiul său, de 16 ani

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost găsit decedat în locuinţa sa din municipiul Piteşti, în noaptea de joi spre vineri, pe cadavru fiind observate urme de violenţă. Principalul suspect este chiar de fiul său, de 16 ani.

03 mart. 2023, 13:55
Bărbat găsit mort în casă, la Pitești. A fost ucis fără milă cu 10 lovituri de cuțit. Principalul suspect este chiar de fiul său, de 16 ani

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a avut o moarte violentă. A fost găsit fără suflare în casă. Cea care a alerta Poliția a fost chiar fosta lui soție, care le-a spus oamenilor legii că nu poate pătrunde în locuinţa lui. Ea susținea că s-a dus în miez de noapte la locuința bărbatului să își caute fiul, în vârstă de 16 ani, care locuia cu tatăl.

Bărbatul era mort de mai multe zile, iar pe trupul lui au fost identificate urme de violență. Prezenta are mai multe tăieturi. Cadavrul era acoperit cu o pătură și mai multe haine.

„În noaptea de 02 spre 03 martie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență”, se precizează într-o informare transmisă de IPJ Argeş.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind efectuate împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale. Deocamdată nu se știe exact de câte zile este mort, dar cadavrul se află în stare de descompunere.

Principalul suspect în cazul bărbatului găsit mort în casă este chiar fiul acestuia, un băiat în vârstă de 16 ani. Băiatul este cunoscut consumator de droguri. Acesta se afla sub influența stupefiantelor, în cursul nopții când a fost găsit de oamenii legii. De altfel, în camera lui, polițiștii au descoperit mai multe tipuri de substanțe psihoactive, potrivit curier.ro. În prezent, adolescentul se află in custodia anchetatorilor.