Bărbat găsit mort în Casa Presei, în sediul Consiliului Concurenţei. A fost deschis dosar de moarte suspectă

Alertă la Consiliul Concurenţei după ce un bărbat a fost găsit mort în institutie. Medicii legiști au ridicat cadavrul și s-a deschis dosar de moarte suspecta.

17 aug. 2022, 12:31
Bărbat găsit mort în Casa Presei, în sediul Consiliului Concurenţei. A fost deschis dosar de moarte suspectă

Un bărbat a fost găsit mort într-o încăpere aflată în Casa Presei, în sediul Consiliului Concurenţei. Alarma a fost dată de un coleg al celui decedat. Acesta l-a găsit pe bărbatul de 56 de ani fără suflare şi a sunat imediat la 112.

La Casa Presei au ajuns imediat poliţiştii şi un echipaj de ambulanţă care a constatat decesul bărbatului. Cadavrul bărbatului va fi preluat de legişti şi dus la IML pentru necropsie.

„În data de 17 august a.c., Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o camera tehnica din incinta unei instituții din Sectorul 1, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 56 ani, fără semne vitale.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei”, a transmis Poliţia Capitalei.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Citeşte şi: Pacientă moartă într-o clinică privată, după ce a băut substanţa de contrast

Potrivit unor informaţii pe surse obţinute de România TV, bărbatul decedat lucra ca liftier şi era angajat al RAAPPS. Deşi era în timpul lui liber, bărbatul venise la Casa Presei. A fost găsit în camera tehnică.

Bărbatul găsit mort era cunoscut cu probleme la inimă şi lua tratament. Anchetatorii bănuiesc că a făcut stop cardio-respirator.

Citeşte şi: Cazul baschetbalistei moarte în ziua în care a împlinit 18 ani. Se adânceşte misterul. Fostul medic al Naționalei de Fotbal, Pompiliu Popescu, nu e de acord cu raportul legiştilor