Bărbat găsit mort în lacul Herăstrău din Capitală. Uluitor ce a făcut în ultimele clipe din viaţă

Un bărbat a fost găsit mort în lacul Herăstrău din Bucureşti. Descoperirea macabră a fost făcută miercuri dimineaţă de un trecător care a sunat urgent la 112 pentru a alerta autorităţile.

13 iul. 2022, 09:55
Bărbat găsit mort în lacul Herăstrău din Capitală. Uluitor ce a făcut în ultimele clipe din viaţă
foto: Antena3

Mai multe echipaje de poliţişti şi pompieri au fost mobilizate în cazul unui bărbat găsit mort în lacul Herăstrău. Din primele informaţii, victima este un bărbat de 56 de ani, au precizat surse din rândul anchetatorilor, citate de Antena3. Un trecător a sunat la 112, după ce a văzut trupul însufleţit plutind pe suprafaţa lacului.

Bărbatul a petrecut la o terasă şi nu a mai ajuns acasă. Potrivit primelor ipoteze, acestuia i s-ar fi făcut rău şi ar fi căzut accidental în apă. Cadavrul victimei a fost trimis la Institutul de Medicină Legală, pentru a stabili dacă bărbatul consumase alcool sau alte substanțe.

Citeşte şi: Odiseea lui Ivan, tânărul care a supravieţuit 18 ore în mijlocul Mediteranei. Darul pe care i l-a trimis Dumnezeu a călătorit zece zile pe apă, pentru a-l salva

Bărbat găsit mort în lacul Herăstrău din Capitală. Explicaţiile Poliţiei

„În această dimineață, în jurul orei 01.10, prin apel 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că tatăl său, în vârstă de 56 de ani, a plecat de la o locație din Sectorul 1 și nu mai răspunde la telefon.

Polițiștii au demarat, de îndată, procedura de căutare, specifică în astfel de situații, împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, în urma căreia, a fost găsit bărbatul, pe malul unui lac din Sectorul 1.

În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul acestuia.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, pentru efectuarea necropsiei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Alt bărbat, găsit mort pe câmp, cu mii de euro asupra sa

Un caz de moarte suspectă a şocat recent Italia, după ce trupul unui bărbat a fost găsit la cinci ani după ce familia l-a dat dispărut. Descoperirea macabră a fost făcută în apropierea aeroportului Genoa de mai mulți muncitori care curățau un teren cu multă vegetație. Îngroziţi, oamenii au alertat imediat autoritățile.

Anchetatorii au descoperit asupra victimei o sumă mare de bani, mai exact 9.000 de euro. Procurorii italieni au demarat o amplă anchetă, ia carabinierii au ajuns la concluzia familia îl dăduse dispărut în urmă cu 10 ani, potrivit Adevărul.

Sora italianului ar fi anunţat la Poliție dispariția acestuia în 2012. Ancheta demarată la acea vreme a scos la iveală că bărbatul își schimba locuința des și că nu voia să fie găsit de rude. Acesta ar fi ajuns să trăiască în propria mașină, și, potrivit medicilor legişti, ar fi decedat în 2017.

Citeşte şi: Câți bani cheltuiesc românii în concediu. Prețul unui sejur s-a scumpit cu 30% în acest an