Bărbat găsit mort într-o cameră de hotel, în Timişoara

Un cetățean german a fost găsit mort într-o cameră a unui hotel din Timişoara la care era cazat. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre o sinucidere. Surse citate de România TV susţin că bărbatul şi-a luat viața după ce luni ar fi fost amenințat de șeful său că va fi concediat.

22 oct. 2019, 09:36
Bărbat găsit mort într-o cameră de hotel, în Timişoara

Cetăţeanul german în vârstă de 55 de ani a fost găsit mort în camera hotelului la care era cazat. Descoperirea a fost făcut  chiar de către şeful lui. Acesta din urmă voia să-l anunţe că îl concediază şi pentru că nu reuşise să dea de el, a mers la hotelul din Timişoara la care bărbatul era cazat. Cu ajutorul angajaţilor hotelului a reuşit să deschidă uşa camerei  şi l-a găsit pe cetăţeanul german mort, în baie, cu venele tăiate, sub duş.

Potrivit poliţiştilor, cetăţeanul german lucra la o firmă din Timişoara şi luni seara a avut un conflict cu şeful său, care l-a ameninţat că-l concediază. În urma discuţiei, cetăţeanul german s-a sinucis. Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio în care lăsa să se înţeleagă că a decis să-şi pună capăt zilelor deoarece urma să rămână un loc de muncă.  este acela că urma să rămână fără locul de muncă.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi continuă cercetările.