Bărbat găsit mort pe stradă la Bârlad, după ce a refuzat să intre în spital pentru a fi consultat

Un bărbat de 47 de ani a fost găsit mort pe o stradă din municipiul Bârlad, după ce s-a dus la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman", dar a refuzat să intre în unitatea medicală ca să fie consultat.

25 ian. 2022, 16:00
Bărbat găsit mort pe stradă la Bârlad, după ce a refuzat să intre în spital pentru a fi consultat

Bărbat găsit mort pe stradă la Bârlad, după ce a refuzat să intre în spital pentru a fi consultat

Bărbatul se simţea rău, iar la îndemnul soţiei şi împreună cu aceasta, a mers la unitatea sanitară, însă ulterior nu a mai vrut să intre în spital şi a spus că pleacă la serviciu, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui. Soția lui a plecat apoi spre casă, iar bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut pe stradă, fiind observat de trecători.

La fața locului, după declararea decesului, au sosit și polițiștii, care au asigurat zona și l-au păzit pe bărbatul decedat, mai bine de 4 ore, până când a fost preluat de medicina legală.

„În data de 25 ianuarie, Poliţia municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat se afla căzut pe strada Roşiori, din municipiul Bârlad. Din primele verificări s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Bârlad. La examinarea sumară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu, citat de Agerpres.

În urma necropsiei se va stabili cauza decesului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, în care se vor face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor decesului.

Citește și Pui cu Salmonella într-o rețea de hipermarketuri din România. Clienții sunt avertizați să nu consume produsele

Citește și Jaf armat la o cafenea din Suceava. Vânzătoare amenințată cu pistolul de un tânăr care a golit de bani casa de marcat


loading...
Partenerii noștri