Bărbat în stare gravă, după ce a fost lovit de tren

Un bărbat a fost lovit de locomotiva unui tren chiar când traversa şinele de cale ferată, în spatele depozitului Ce­ra­mica din localitatea Vlă­diceni, Iaşi. Accidentul feroviar a avut loc duminică, în jurul orei 13, când bărbatul se întorcea de la piaţă, de unde cumpărase fructe.

10 nov. 2014, 08:27
Bărbat în stare gravă, după ce a fost lovit de tren

Localnicii din Vlădiceni traversează liniile de cale ferată pe unde apucă pentru a ajunge în Iaşi, scrie zdi.ro. Mecanicul de locomotivă a precizat poliţiştilor că a ob­servat bărbatul, dar acesta era neatent. În ultima clipă, victima a observat trenul, a încercat să fugă, dar a fost prea târziu, fiind izbit, apoi prins între locomotivă şi vagonul din spatele acesteia. Imediat, cei­lalţi trecători au sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă care l-a transportat pe bărbatul în stare de şoc la spital, pentru îngrijiri medicale.

Citeşte şi Accident grav la Petroşani: Un bătrân a fost spulberat de tren

Poliţiştii au precizat că fac cercetări pentru stabilirea situaţiei. „Poliţiştii au fost informaţi despre faptul că o persoană a fost surprinsă şi accidentată de locomotiva unui tren. Accidentul a avut loc pe fondul neatenţiei victimei”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Citeşte şi TRAGEDIE în Bacău. O bătrână a murit lovită de tren

Medicii au însă un prognostic rezervat în cazul bărbatului lovit de tren şi internat la Spitalul „Sfântul Spiridon”. „Pacientul este în stare critică, în comă, cu multiple fracturi, posibil de craniu şi masiv facial. Este stabil şi se vor face investigaţii mai amănun­ţite”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD.