Bărbat înjunghiat pe stradă în Bucureşti. Atacatoarea a fost prinsă

Scene de groaza in Capitala! Un barbat a fost înjunghiat in plina strada de un necunoscut. Imediat dupa atac, suspectul a fugit de la fata locului. Câteva ore mai târziu, anchetatatorii au prins suspectul. Este vorba despre o femeie care locuia cu el şi cu concubina lui.

04 mai 2021, 09:30
Bărbat înjunghiat pe stradă în Bucureşti. Atacatoarea a fost prinsă

Incidentul a avut loc in zona Lacul Tei. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit în stare gravă pe stradă după ce a fost înjunghiat.

Un barbat care mergea spre casa a observat victima inconstienta si plina de sange si a sunat la 112. La fata locului au sosit politistii, ambulanta, dar si mascatii.

Citeşte şi: Cum a fost prins monstrul care și-a ucis soția de Paște. „Avea urme de sânge pe mână. Polițiștii i-au luat cuțitul pe care îl avea la el”

Cand au ajuns medicii, barbatul de 50 de ani era in stop cardiorespirator asa ca au inceput manevrele de resuscitare. Din fericire, victima a raspuns manevrelor si dupa ce a fost intubata a fost transportata la spitalul Floreasca. Politistii au saltat-o pe concubina barbatului pentru audieri.

Citeşte şi: Tragedie în a doua zi de Paște! Copil de cinci ani împușcat mortal de fratele lui mai mare, în timp ce se aflau cu familia la picnic

Martorii spun ca victima era cunoscuta in zona si ca de multe ori se imbata si facea scandal, potrivit România TV. Nimeni nu isi explica insa ce s-a intamplat aseara.

Agresoarea care l-a înjunghiat pe bărbat a fost retinută de poliție. Victima injunghiată locuia alături de concubină, agresoare și alte persoane.