Bărbat mort de o lună, dezgropat după o lună pentru autopsie. Mărturiile cutremurătoare ale fiicei

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost a murit la scurt timp după ce a fost internat într-un spital din Turnu Măgurele. Fiica sa face acuzaţii grave la adresa medicilor.

02 mai 2021, 17:27
Bărbat mort de o lună, dezgropat după o lună pentru autopsie. Mărturiile cutremurătoare ale fiicei
Bărbat mort de o lună, dezgropat după o lună pentru autopsie. Mărturiile cutremurătoare ale fiicei

Bărbat mort de o lună, dezgropat după o lună pentru autopsie. Acesta ar fi murit din cauza coronavirusului la scurt timp după ce a fost internat în spitalul din Turnu Măgurele, deşi familia sa spune că starea acestuia era una bună.

Bărbat mort de o lună, dezgropat după o lună pentru autopsie

Citeşte şi Doi bărbați vaccinați cu ambele doze au murit după ce s-au infectat cu noul coronavirus

Fiica bărbatului susţine că tatăl sau ar fi murit din cauza neglijenţei medicilor şi nu din cauza coronavirusului. Acum, la o lună de la moartea acestuia, bărbatul a fost dezgropat pentru a i se face autopsia.

Fiica bărbatului a făcut mărturii cutremurătoare.

„Problema a apărut în noaptea de 12 spre 13 martie, când am înţeles că i s-a deconectat aparatul de oxigen de lângă pat, practic a fost oprit de doctor. Din două perfuzii care erau administrate în mod normal la tratament, i s-a administrat doar una, iar pe branul la care i se administra perfuzia, i-a mai fost administrat ceva dintr-o seringă.

Aşa a spus un martor care era cu el în salon. Din acea seară, în care i-a fost administrat această doză, a început să se simtă rău, de pe la ora 01.00 şi i-a spus colegului de salon să cheme o asistentă.

Colegul de salon, Ionuţ, a mers de două ori la oficiul asistentelor şi nu a găsit pe nimeni. Şi că, bineînţeles, toată noaptea nu a venit nimeni. De la 22.00-23.00 până la ora 06.00 nu a mai venit nimeni, lucru confirmat şi de tatăl meu când am vorbit la telefon.

Este un lucru confirmat şi este o probă depusă la procuratură pentru că apelul a fost înregistrat, iar tata spune acolo că nu vine nimeni. Acelaşi lucru îl spune şi martorul.

La ora 06.00, am înţeles că au intrat în salon două asistente înainte de a se schimba tura. Au intrat în salon, pe colegul tatălui meu l-au dat afară, spunându-i că nu trebuia să asiste, l-au trimis în alt salon, şi au rămas cu tata în salon, cele două asistente. Ulterior, a mai venit o asistentă şi un medic, fără să aibă medicamente, fără să aibă aparatură medicală la ei.

Martorul spune că a avut, cumva, la subraţ un dispozitiv mic şi rotunjit, alb. Au intrat la 06.00 şi au ieşit undeva la 08.00 când martorul a auzit una dintre asistente spunând: Gata, a murit, i-a plesnit un vas”, a povestit fiica bărbatului, potrivit Antena 3. 

Citeşte şi Morţi de Covid, incineraţi în parcare. India nu mai face faţă deceselor cauzate de coronavirus