Bărbat mort după ce s-a agătat de un tramvai aflat în mers și a fost prins sub el

Tragedie în Timișoara! Un bărbat care s-a agătat de un tramvai în mers a fost prins sub mijlocul de transport și a murit.

22 mart. 2023, 08:20
Bărbat mort după ce s-a agătat de un tramvai aflat în mers și a fost prins sub el

Un bărbat a murit miercuri dimineaţă, după ce a încercat să se prindă de un tramvai aflat în mers. Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile garniturii. Accidentul s-a produs miercuri dimineaţă, în zona centrală a oraşului Timişoara, în apropiere de Piaţa Libertăţii.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, bărbatul stătea pe bancă și când un tramvai Bozankaya de pe linia 6 s-a pus în mișcare, bărbatul s-a ridicat brusc in picioare a mers spre garnitura și a încercat să deschida, in mers, ultima usa. S-a dezechilibrat și a căzut sub tramvai. La locul accidentului au intervenit rapid pompierii și echipaje SMURD. Din nefericire,medicii nu l-au putut salva.

Citește și: Medicii n-au reuşit să-l salveze. Cine este Alex, tânărul de 21 de ani care a murit după carambolul de pe „Drumul morţii”

”La data de 22.03.2023, în jurul orei 05:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piaţa Libertăţii, iar la intersecţie cu strada Paris a surprins şi accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat”, a transmis IPJ Timiş.

Poliţiştii fac acum verificări pentru identificarea bărbatului decedat.

Citește și: Halucinant! Ambulanțier din Iași, surprins cu autospeciala la piață. A încărcat un sac cu cartofi în locul unde sunt ținuți pacienții

În urma accidentului, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor.