Bărbat pălmuit de un paznic la firma de curierat unde a mers să întrebe de ce-i întârzie coletul VIDEO

Volumul mare de muncă din această perioadă întinde la maxim nervii celor care lucrează în firmele de curierat din ţară. Doar că, nu întotdeauna nevoile clientului primează.

18 dec. 2018, 11:28
Bărbat pălmuit de un paznic la firma de curierat unde a mers să întrebe de ce-i întârzie coletul VIDEO

Incidentul filmat cu o cameră video montată pe maşina personală a fost transmis de un client care sâmbătă, 15 decembrie, s-a prezentat la sediul Urgent Cargus din municipiul Constanţa pentru a se interesa de ce întârzie o livrare pentru care a plătit taxă de transport în 24 de ore.

Citeşte şi S-A AFLAT! Cum a făcut bani Liviu Arteni în Germania. Dezvăluiri INCREDIBILE despre fostul soţ al Israelei Vodovoz

„Agentul de pază a pus lacătul pe uşă, deşi programul se încheia la ora 13.00, iar în acel moment era ora 12.45. Erau mai mulţi clienţi nemulţumiţi acolo. Au început să se certe cu paznicul, să-i ceară să cheme un şef, dar acesta nu a fost de acord. În acest timp, angajatele de la birouri au ieşit prin spate”, a declarat clientul nemulţumit.

După aceea, între agentul de pază, care este angajatul unei companii de profil, şi un alt client, a intervenit un conflict verbal, iar agentul „l-a îmbrâncit şi l-a lovit pe clientul respectiv (o palmă peste cap). Ceilalţi oamenii au încercat să-i despartă. În acel moment, agentul a scos spray-ul din dotare şi îi ameninţa cu el”, povesteşte martorul la eveniment.

Continuarea articolului pe adevarul.ro.