Bărbat reţinut după ce a ameninţat că le va da foc copiilor dacă iubita nu-i trimite 500 de euro din străinătate

Un bărbat a fost reţinut după ce a ameninţat că le va da foc copiilor dacă iubita nu-i trimite 500 de euro din străinătate.

07 nov. 2019, 14:03
Bărbat reţinut după ce a ameninţat că le va da foc copiilor dacă iubita nu-i trimite 500 de euro din străinătate

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa fac cercetări într-un dosar de şantaj, ca urmare a sesizării unei femei de 40 de ani, cu domiciliul în Constanţa, aflată în prezent la muncă în afara ţării, scrie news.ro.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul copilului dispărut din Pecineaga. Salvatorii au oprit căutările! Mama băiatului a făcut un anunţ şocant

„Din cercetări a reieşit faptul că femeia ar fi fost contactată de către concubin, prin video-call, care ar fi expus o butelie şi ar fi simulat stropirea copiilor cu benzină, ameninţând că îi va incinera sau arunca în lacul Siutghiol, dacă nu îi va trimite 500 de euro”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Constanţa, poliţiştii au stabilit că bărbatul respectiv are 42 de ani, este cetăţean egiptean cu reşedinţa în România. El are doi copii, de patru ani şi de şase ani, în urma relaţiei cu femeia respectivă. Cei doi copii au fost încredintaţi familiei femeii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj, urmând să fie prezentat joi instanţei cu propunere de arestare preventivă.