Bărbat reţinut, după ce a ucis în bătaie un biciclist care i-ar fi arătat semne obscene

Un bărbat de 35 de ani, din Balş, a fost reţinut, miercuri seara, fiind acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte după ce, cu două zile în urmă, a bătut, în trafic, un biciclist de 43 de ani, pentru că i-ar fi arătat semne obscene lui şi şoferului camionului în care se afla.

09 mai 2018, 16:00
Bărbat reţinut, după ce a ucis în bătaie un biciclist care i-ar fi arătat semne obscene

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că evenimentul s-a petrecut luni după-amiază, în Balş, pe drumul naţional DN 65 care tranzitează oraşul. La un moment dat, între biciclist şi şoferul camionului a existat o şicană în trafic. Biciclistul i-a arătat camionagiului semne obscene, iar şoferul a tras pe dreapta. Pasagerul care îl însoţea, un bărbat tot din Balş, a coborât şi l-a luat la bătaie pe bicyclist, iar în urma loviturilor primite, acesta şi-a pierdut echilibrul şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.

O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul agresat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare gravă.

Acesta a fost intubat în UPU Slatina, apoi transferat la Spitalul Craiova, unde în cursul nopţii de marţi spre miercuri, bărbatul a murit.

„La data de 7 mai, în urma unui conflict spontan în trafic, un biciclist în vârstă de 43 ani, din oraşul Balş, a fost lovit la nivelul feţei, de către un alt bărbat, din aceeaşi localitate. Iniţial, victima a fost internată la Spitalul Judetean Slatina şi după aceea transferată la Spitalul nr. 1 Craiova. Întrucat bărbatul a decedat ulterior, ne-am declinat competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cu propunere de schimbare a încadrării juridice în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Agresorul a fost audiat, miercuri seara, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care au decis reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Bărbatul în vârstă de 35 de ani urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile.

Citeşte şi Crima de la Baia Mare: Zeci de apeluri după anunţarea recompensei VIDEO