Tânăr şofer, răpit cu tot cu maşină. Tâlharul, arestat la domiciliu, după o cursă infernală cu autoturismul furat

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din Cuzdrioara, recidivist, a fost arestat la domiciliu după ce a agresat un şofer, i-a furat cheile de la maşină şi l-a obligat apoi să-l însoţească într-o cursă de mai multe ore, scrie dejeanul.ro.

09 nov. 2017, 13:58
Tânăr şofer, răpit cu tot cu maşină. Tâlharul, arestat la domiciliu, după o cursă infernală cu autoturismul furat

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, „la data de 6 noiembrie, în jurul orei 20:00, bărbatul în vârstă de 29 de ani, aflându-se pe raza localității de domiciliu, prin întrebuințare de violențe, i-ar fi sustras cheile autoturismului persoanei vătămate. Ulterior, prin amenințări, ar fi determinat persoana vătămată – un tânăr, de 20 de ani, din Mănășturel, să urce în autoturism. Deși nu avea permis de conducere, bărbatul în vârstă de 29 de ani s-ar fi urcat la volanul autoturismului și ar fi condus pe raza localităților Cuzdrioara și Dej. După circa 2 ore, acesta ar fi abandonat autoturismul, fugind de la fața locului”.

Citeşte şi Fetiţă de 10 ani, violată de tatăl vitreg. Fratele mai mic a văzut totul şi s-a prefăcut că doarme

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.

În cazul recidivistului, magistraţii au decis ca bărbatul să meargă în arest la domiciliu pe o durata de 30 de zile.

Citeşte şi Bărbatul care a acuzat 2 politişti că l-au bătut, reţinut la Bucureşti pentru tâlhărie şi distrugere. A furat maşina unui taximetrist