Bărbat rupt în bătaie de mai mulţi indivizi. Victima a ajuns la spital fără o bucată de ureche

Un bărbat din Mătăsari, județul Gorj, a fost snopit în bătaie de soțul femeii infidele, într-un parc situat în apropierea secției de poliție. Plină de sânge, victima a ajuns la spital fără o bucată de ureche.

06 mai 2019, 11:49
Bărbat rupt în bătaie de mai mulţi indivizi. Victima a ajuns la spital fără o bucată de ureche

Un triunghi amoros s-a lăsat cu răni grave pentru Kis Mihai Aurel, un bărbat de 34 de ani din comuna Mătăsari. Omul s-a îndrăgostit de soția lui Erdei Florian, un individ plecat în străinătate, iar de aici și până la o criză de gelozie nu a mai fost decât un pas.

Soția lui Aurel, aflată la muncă în Spania, a aflat despre aventura acestuia, moment în care s-a decis să-i trimită mesaje soțului încornorat.

Orbit de gelozie, omul s-a reîntors în urmă cu două săptămâni din Belgia, a adunat mai mulți prieteni și a pornit în căutarea amantului, pentru a-l bate.

Agresiunea a avut loc în parcul din Mătăsari, culmea, în apropierea secției de poliție. Kis Mihai Aurel s-a ales cu un ochi vânăt și mai multe răni pe față și membre, fiind lovit inclusiv în curtea secției, unde încercase să se adăpostească.

În urma agresiunii și-a pierdut o parte dintr-o ureche, pe care i-au refăcut-o medicii, la spital.

Bătaie a luat și vărul acestuia, care a încercat să intervină pentru a aplana conflictul.

Din primele informații, cei doi sunt vecini și stau în același bloc. Până la această oră, soția bătăușului nu a putut fi contactată, fiind fugită de acasă.

Erdei Florian a fost reținut de polițiști, duminică seara, iar agenții fac cercetări pentru a-i identifica pe ceilalți agresori. Șase au fost deja reținuți cu ordonanță, printre care și o femeie – soacra agresorului – iar acum sunt cercetați sub control judiciar, după decizia Judecătoriei Motru.