Bărbat spânzurat la Cluj. Un elicopter SMURD a întervenit pentru a salva victima, însă fără succes

Bărbat spânzurat la Cluj. Sâmbătă, 14 noiembrie, un elicopter SMURD a întervenit pentru a salva victima, care a fost resuscitată de personalul medical, însă fără succes. Din păcate, bărbatul a decedat.

14 nov. 2020, 19:37
Bărbat spânzurat la Cluj. Un elicopter SMURD a întervenit pentru a salva victima, însă fără succes
Un elicopter SMURD a inetrvenit la Cluj pentru a salva un bărbat care s-a spânzurat la Cluj

Bărbat spânzurat la Cluj. Nu se ştie momentan cine este persoana din Huedin, Cluj, şi nici motivele pentru care a recurs la acest gest. „ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la salvarea unei persoane spânzurate, bărbat, în Huedin. La locul evenimentului s-a deplasat echipajul SMURD Aghireşu. Până la sosirea colegilor, victima a fost resuscitată de către aparţinători. Pompierii paramedici au continuat manevrele de resuscitare. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a transporta victima la UPU Cluj„, se arată într-o informare a ISU Cluj, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Bărbat găsit spânzurat de balustrada unui pod

Un alt bărbat a fost găsit spânzurat, în luna septembrie

O tragedie s-a petrecut, la jumătatea lunii septembrie, în localitatea Jimbolia din județul Timiș. O femeie a fost ucisă de soţul ei cu toporul. Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a decis să-şi pună capăt zilelor şi s-a spânzurat.

Crima s-a petrecut într-o anexă a locuintei celor doi soti. Barbatul a luat un topor şi şi-a lovit soţia de mai multe ori. La scurt timp, criminalul în vârstă de 47 de ani s-a spânzurat de un copac în grădina casei.

Citeşte şi: Bărbat găsit spânzurat în urma unui incendiu în judeţul Vaslui. A fost descoperit lângă o casă distrusă de flăcări

Politistii si procurorul de caz, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, incearca sa afle ce anume a dus la teribila tragedie.

Fiul în vârstă de 14 ani al celor doi soţi dormea în casă. Acesta le-a povestit poliţiştilor că nu a auzit nimic şi că era convins că mama lui era plecată la serviciu, în tura de noapte. Vecinii spun că era o familie linistita si nu i-au auzit pe cei doi soti niciodată nici macar certandu-se.

Citeşte şi: Un bărbat, suspect de coronavirus, s-a spânzurat în baia Spitalului Judeţean Botoşani