Bărbat tâlhărit de un minor în mijlocul oraşului Dej VIDEO

Un bărbat a fost tâlhărit de un minor în centrul oraşului Dej, iar totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

19 feb. 2014, 10:25
Bărbat tâlhărit de un minor în mijlocul oraşului Dej VIDEO

Incidentul care a avut loc, luni seara, în centrul municipiului Dej, a fost susprins de camerele de supraveghere ale magazinelor din zonă. Autorul, un tânăr de 15 ani a acţionat fără să ştie că zona este împânzită de camere de supraveghere, scrie dejeanul.ro.

Pe imagini se vede cum minorul aşteaptă în faţa magazinului, iar în momentul în care bărbatul îşi scoate portofelul pentru a plăti, acesta i-l smulge şi o ia la fugă. În timp ce încerca să scape, minorului i-a căzut pe jos portmoneul barbatului, care a fost luat de un alt trecător şi dat vânzătoarei de la magazin, ulterior fiind returnat victimei.

Bărbatul păgubit a fugit după minor până într-o zonă mai întunecată, unde băiatul de 15 ani l-a lovit pe bărbat şi i-a furat şi telefonul mobil. Poliţiştii l-au prins pe autor la aproximativ 10 minute de la sesizare, găsindu-l în apropierea locului unde s-a întâmplat totul.

Minorul nu are nici măcar 16 ani, iar tot ce pot face oamenii legii este să îl expertizeze din punct de vedere psihiatric, iar expertizele să ajungă pe masa judecătorilor care să decidă dacă rămâne în libertate sau nu.

Citeşte şi Tânăr REŢINUT după ce a tâlhărit un şofer într-o parcare