Bărbaţi cu cagule au deschis focul cu puşti Kalaşnikov, la Marsilia. Au rănit cel puţin o persoană

Cel puţin o persoană a fost rănită luni, la Marsilia, după ce indivizi necunoscuţi, înarmaţi cu puşti de asalt, au deschis focul în plină stradă.

21 mai 2018, 17:55
Bărbaţi cu cagule au deschis focul cu puşti Kalaşnikov, la Marsilia. Au rănit cel puţin o persoană

Necunoscuţii se aflau în trei autoturisme când au deschis focul asupra unzui grup de tineri, luni, în jurul orei locale 17.00 (ora 18.00, ora României), în cartierul Basserine, din arondismentul 14 al oraşului Marsilia.

Potrivit ziarului La Provance, ca prin minune nu s-a produs o tragedie, doar o persoană suferind răni uşoare. France Bleu scrie că victima este un bărbat de aproximativ 30 de ani, care a suferit răni la nivelul capului. El a fost transportat la spital.

Poliţia a pornit de la primele împuşcături spre teatrul conflictului, dar o maşină Renault Mégane RS parcată strategic în calea forţelor de ordine le-a întârziat oamenilor legii pătrunderea în cartier, astfel că atacatorii au reuşit să scape în timp util. Martorii spun că doi bărbaţi înarmaţi cu pistoale de 9 mm şi unul cu o puşcă Kalaşnikov au ieşit din maşini şi au început să tragă, după care au fugit.

Poliţia a instituit un perimetru de securitate pentru prinderea atacatorilor, în timp ce la faţa locului s-au descoperit mai multe gloanţe.