Bărbaţi drogaţi şi apoi tâlhăriţi de o prostituată din Mureş

Doi bărbaţi, dintre care unul de 81 de ani, au fost tâlhăriţi de o prostituată, care i-a lăsat fără portmonee şi telefoanele mobile. Ambele victime au fost "drogate" de femeie, care le-a pus o substanţă încă necunoscută în băuturi.

22 iul. 2015, 14:10
Bărbaţi drogaţi şi apoi tâlhăriţi de o prostituată din Mureş

Femeia, de 45 de ani, din localitatea Deda din judeţul Mureş, a fost reţinută de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru că ar fi comis două tâlhării, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi Prostituată româncă în Spania, eliberată datorită unui email

Poliţia municipiului Reghin a fost sesizată despre faptul că 2 bărbaţi, de 50 şi 81 de ani, au fost victimele unei tâlhării, fiindu-le sustrase două portmonee şi telefoanele mobile. Prejudiciul cauzat fiind de aprox. 500 de lei. Din cercetările efectuate şi prin buletinul de analiză emis de laboratorul Spitalului municipal Reghin, s-a stabilit faptul că persoanele vătămate, de 50 şi 81 de ani, au fost puse în imposibilitatea de a se apăra, respectiv în băutura alcoolică servită, fiindu-le administrată o substanţă toxică de origine necunoscută”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş remis Vocea Transilvaniei.

Citeşte şi POVESTEA ADEVĂRATĂ a unei PROSTITUATE. „Bărbaţii îmi foloseau trupul ca pe o toaletă….”

Potrivit unor informaţii neoficiale, femeia practica prostituţia, mergea acasă la victime şi, odată ajunsă acolo, le punea în băutură o substanţă care îi făcea pe bărbaţi să nu mai poată reacţiona.

Femeia va ajunge în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.