Bărbaţii din politică care ÎŞI VOPSESC părul GALERIE FOTO

Politicienii români fac drumuri între locul de muncă şi saloanele de înfrumuseţare. Unii îşi vopsesc părul, alţii fac tratamente cosmetice. De la parlamentari, la primari şi miniştri, din ce în ce mai mulţi politicieni acordă mai multă atenţie felului în care se prezintă în faţa alegătorilor. Toţi vor să arate mai tineri. Printre politicienii care apelează la vopseaua de păr se numără Petre Roman, Crin Antonescu şi Aristotel Căncescu.

31 mai 2015, 07:14
Bărbaţii din politică care ÎŞI VOPSESC părul GALERIE FOTO

Culoarea părului este foarte importantă, iar de multe ori schimbarea look-ului vine la pachet cu schimbarea atitudinii. Incontestabil în cazul femeilor. Nu ştim însă exact ce urmăresc, mai nou, bărbaţii. Cert este că, cel puţin în politică, unii cred că părul alb nu mai reprezintă un semn de înţelepciune, ci un semn de slăbiciune în faţa adversarului mai tânăr.

Bărbaţii din politică se bat cu doamnele pentru programări la saloane

Mai mulţi oameni politicieni importanţi din România îşi vopsesc părul, fie pentru a-şi ascunde vârsta, fie pentru a obţine un plus de imagine. Crin Antonescu, Petre Roman, Adrian Iorgulescu, Aristotel Căncescu, Nicolae Robu sau Ovidiu Ioan Silaghi sunt printre cei mai cunoscuţi politicieni care-şi vopsesc părul.

Petre Roman

Cochetăria lui Petre Roman, un adevărat sex-simbol al anilor ’90, este deja de notorietate. De când s-a însurat cu Silvia Chifiriuc, o femeie cu 27 de ani mai tânără decât el, fostul prim-ministru are grijă în permanenţă de aspectul său fizic, colorându-şi atât podoaba capilară, cât şi sprâncenele.

De-a lungul anilor fostul premier a încercat nuanţe de blond, brunet şi roşcat.

Crin Antonescu

În urmă cu mai mulţi ani, Elena Udrea spunea că-l simte supărat pe Crin Antonescu, pentru că l-ar fi lăsat fără programare la coafor.

Tot atunci, Traian Băsescu l-a numit pe Antonescu „băiatul cu nume de floare şi păr vopsit”.

Fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu, a apărut pentru prima oară cu tâmplele vopsite în negru în primăvara lui 2009. Schimbarea a fost remarcată de presă, în special de cea tabloidă, care a şi făcut ceva vâlvă pe acest subiect. Antonescu a refuzat să comenteze, dar a continuat să se vopsească.

Fostul ministru al Culturii, Adrian Iorgulescu

Fostul ministru al Culturi, Adrian Iorgulescu, s-a cănit şi el. Acesta a fost surprins cu o frizură blondă, după ce ani în şir se vopsea cu negru.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu

Nicolae Robu îşi ascunde şi el de ceva vreme podoaba încărunţită de vârstă. De fapt, deşi schimbarea a fost mai mult decât vizibilă, Nicolae Robu susţine că nu se vopseşte.

Eu nu mă vopsesc. Mă dau cu un gel estompator în zona tâmplelor când mă tund, pentru că am nişte şuviţe. Puteţi să verificaţi şi mai de aproape. Da? Eu nu sunt cărunt. Dacă nu aş folosi gelul ar părea că sunt şuviţat„, a răspuns primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Deputatul Alin Popoviciu

Deputatul Alin Popoviciu i-a uimit şi ei pe jurnalişti după ce acesta a apărut cu mai mult păr.

O privire atentă asupra fotografiilor în care apare Popoviciu de-al lungul timpului arată că, în timpul guvernării portocalii, podoaba capilară a deputatului s-a îmbunătăţit considerabil. Dacă în 2004, când se bucura de victoria lui Traian Băsescu, politicianul avea puţin păr în cap, când şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, a venit cu o freză mult mai bogată.

Mai multe surse au confirmat faptul că Popoviciu şi-a făcut implanturi de păr de-a lungul timpului, ajungând în timp să dispară zonele iniţial fără “acoperire”.

diferente-par-popoviciu

Fostul candidat la prezidenţiale, William Brânză

William Brânză, coleg de partid cu Alin Popoviciu, nu are nevoie de mai mult păr, ci de o vopsea care să-i ascundă firele albe. Şi a ales negrul.

Ovidiu Silaghi

Lista PNL-iştilor vopsiţi (la propriu) este încheiată de Ovidiu Ioan Silaghi. Schimbarea evidentă de look a fost remarcată de toată lumea în momentul în care a fost numit în funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii.

Frezat şi aranjat se prezintă şi deputatul PNL, Ovidiu Silaghi. Pe lângă vopsea, Silaghi apelează şi la produse pentru aranjarea părului.

Aristotel Căncescu

„Veteranul” acestui obicei este însă preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu. El îşi vopseşte părul de mult timp, aşa încât nu mai surprinde pe nimeni noua sa înfăţişare.