Bărbaţii din showbiz-ul românesc preferă sânii naturali VIDEO

Silicoanele nu sunt pe placul bărbaţilor din showbiz-ul românesc. "N-am avut nicio femeie operată un milimetru" spune Cezar Ouatu. Şi Viorel Lis preferă sânii naturali, chiar şi dacă sunt puţin mai lăsaţi. Cătălin Botezatu nu are nimic împotriva femeilor tunate, dar la prezentări merge doar cu fete care nu au suferit operaţii chirurgicale, potrivit România TV.

23 iun. 2013, 11:35
Bărbaţii din showbiz-ul românesc preferă sânii naturali VIDEO

Cezar Ouatu iubeşte femeia aşa cum a lăsat-o Dumnezeu. Cântăreţul care se iubeşte cu soprana Angela Gheorghiu spune că a avut doar femei care nu au apelat la chirurgia estetică.

Natural, natural, totul natural. Această chestie de sâni, silicoane, sunt contra. Poate că n-am avut parte. Nu, n-am avut nicio femeie operată un milimetru„, a spus Cezar Ouatu.

Şi Viorel Lis mărturiseşte că îi plac femeile naturale şi chiar mai plinuţe. De altfel, Oana Lis nu şi-a ajustat deloc decolteul.

Dacă îmi spune că are silicoane nici nu mai discut. Nu cred că o face o femeie extraordinară dacă sânii sunt drepţi sau puţin mai lăsaţi. Nu, din contră, e ceva artificial şi ceva poate şi periculos„, a precizat Viorel Lis.

Cătălin Botezatu a văzut şi femei naturale şi femei care au suferit opearţii chirugicale. Deşi nu este împotriva silicoanelor, designerul recunoaşte că pentru podium alege modelele pe sprânceană.

Folosesc numai fete naturale, din toate punctele de vedere. Manechinele pe care le folosesc sunt neoperate. Nu că nu îmi plac silicoanele, dar prefer să le evit în prezentări„, a spus Cătălin Botezatu.

În ciuda declaraţiilor bărbaţilor, tot mai multe femei din showbiz cheltuiesc mii de euro pentru operaţii estetice, din dorinţa de a atinge perfecţiunea.

Citeşte şi Cum arată cel mai proaspăt DECOLTEU SILICONAT din showbiz-ul românesc FOTO