Bărbatul acuzat că şi-a ucis în bătaie soţia însărcinată a fost arestat

Un bărbat din judeţul Sibiu a fost arestat, joi, fiind acuzat că şi-a bătut crunt soţia însărcinată în luna a şasea. Femeia a ajuns în stare critică la spital, unde a murit.

24 oct. 2013, 13:51
Bărbatul acuzat că şi-a ucis în bătaie soţia însărcinată a fost arestat

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanţii Parchetului Tribunalului Sibiu, procurorii au formulat o propunere de arestare preventivă a unui bărbat acuzat de omor deosebit de grav.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a avut, luni, o altercaţie cu soţia sa, în vârstă de 31 de ani, însărcinată în luna a şasea. Incidentul s-a produs în locuinţa familiei, în prezenţa celor şase copii ai celor doi, iar bărbatul a lovit-o puternic pe femeie, cu pumnii şi picioarele, în zona abdominală, cauzându-i o ruptură de splină, ceea ce a dus la moartea ei, scrie Mediafax.

Procurorii sibieni au precizat că, în momentul în care femeii i s-a făcut rău, bărbatul a chemat Ambulanţa, victima ajungând în stop cardio-respirator la Spitalul Municipal din Mediaş, fără urme vizibile de violenţă pe corp. Femeia a murit la spital.

Cauza decesului a fost stabilită, ulterior, de către medicii legişti, în urma necropsiei, şi a fost sesizat Parchetul.

În cursul zilei de miercuri, suspectul a fost reţinut, iar joi acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, magistraţii Tribunalului Sibiu emiţând un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Citeşte şi Crimă GROAZNICĂ în Spania. Şi-a ciopârţit iubita de 24 de ani, apoi a dat foc casei


loading...