Bărbatul băgat în comă de un angajat, în stare critică: Declaraţiile EMOŢIONANTE ale soţiei, prezentatoare TV

Atacul sălbatic care a avut loc chiar în atelierul auto al patronului i-a şocat pe prietenii victimei. Bărbatul, extrem de cunoscut în oraş prin cursele auto legale pe care le organiza, soţul unei prezentatoare TV locale, este în stare critică. Agresorul, care ar fi fost drogat în momentul atacului, le-a spus poliţiştilor că avea nevoie de bani.

07 mart. 2015, 10:17
Bărbatul băgat în comă de un angajat, în stare critică: Declaraţiile EMOŢIONANTE ale soţiei, prezentatoare TV

Diana Costea, soţia lui Valentin Costea, patronul unui service auto a făcut la România TV o serie de declaraţii şocante. Femeia, de profesie prezentatoare TV, a povestit pe larg cum a avut loc agresiunea, recunoscând că acum se teme pentru viaţa soţului său.

Citeşte şi Un ANGAJAT şi-a bătut PATRONUL până l-a băgat în comă. Motivul este ŞOCANT VIDEO

Eu nu pot să comentez ancheta poliţiei. Este o anchetă în curs de derulare. Nu ştim foarte multe. Motivul pentru care agresorul a comis această faptă este halucinant. El a declarat faptul că soţul meu îi imprumutase bani în numeroase rânduri şi de data asta nu a mai avut curajul să ceară un împrumut şi sub efectul drogurilor s-a gândit să îşi ia singur banii. Era în atelierul auto, cu masca de sudură pe faţă. I-a aplicat două lovituri în cap. I-a furat portofelul şi telefonul. Telefonul l-a vândut. A trecut un prieten pe acolo, a văzut lumina aprinsă. Uşa era închisă. Agresorul l-a lăsat într-o baltă de sânge şi a încheiat hala. Omul acela a chemat poliţia şi au venit echipajele de salvare. Lucra de puţin timp şi eu ştiu că era un bărbat foarte tăcut care nu dezvăluia foarte multe despre el ca persoană. Nu ştiam foarte multe despre viaţa acestui bărbat. Îm doresc să scape de această situaţie foarte dificilă din punct de vedere medical şi vreau să se facă dreptate. Nu am sentimentul securităţii dacă vorbim de legile din România. Ele sunt foarte permisive cu aceşti infractori care au şansa să îşi refacă viaţa. Dar dacă soţul meu nu va mai fi, el nu mai primeşte a doua şansă. Vă daţi seama cât de nedreaptă e situaţia„, a declarat prezentatoarea TV, sfâşiată de durere.

Citeşte şi Valentin Costea, soţul unei vedete de televiziune, găsit în comă în atelierul său de tunning

Bărbatul este menţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor. Între timp, agresorului lui a fost aresat preventiv pentru 30 de zile. În faţa anchetatorilor şi-a justificat atacul sălbatic asupra patronului său prin faptul că avea datorii. Este foarte posibil să fi fost şi sub influenţa substanţelor halucinogene.


loading...
Partenerii noștri