Bărbatul băut din Braşov care a spulberat o femeie gravidă pe trecerea de pietoni s-a angajat la primărie

Revoltător. Bărbatul din Braşov care a urcat băut la volan şi a spulberat o gravidă pe trecere de pietoni, omorându-i bebeluşul din pântece, s-a angajat ca şofer la Primăria din Cristian. Tânăra lovită este de luni întregi în comă şi are nevoie de o minune pentru a-şi reveni. Şoferul vinovat a făcut în premieră mărturii despre accident.

12 nov. 2015, 14:52
Bărbatul băut din Braşov care a spulberat o femeie gravidă pe trecerea de pietoni s-a angajat la primărie

„E cumplit. Eu traiesc cu trauma asta, am ramas traumatizat toata viata de acum incolo”, a spus Liviu Neculicioiu.

În urmă cu jumătate de an, Liviu Neculicioiu a urcat băut la volan şi a spulberat-o pe Iulia, o tânără însărcinată în 8 luni, chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut în localitatea Cristian, din judeţul Braşov.

Culmea, bărbatul s-a reangajat acum ca şofer la primăria din Cristian. Procesul său se judecă încă, el a primit în primă instanţă o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni de închisoare cu suspendare.

„Pentru moartea unui copil nevinovat este foarte putin. Noi facem puscarie in spitale, el sta acasa cu familia, copiii. Noi dormim prin spitale, e foarte greu”, a declarat soţul femeii.

Bebeluşul tinerei lovite a murit la 3 zile după ce a fost scos de urgenţă din pântecele mamei. Iulia este de 5 luni în comă şi are nevoie de zeci de mii de euro pentru o operaţie la Viena.