Bărbatul care a accidentat mortal o tânără pe trecerea de pietoni, reţinut de procurori

Bărbatul de origine irakiană care a accidentat mortal luni noapte o tânără pe o trecere de pietoni din zona Bulevardului Iuliu Maniu din Capitală a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore.

29 oct. 2013, 15:46
Bărbatul care a accidentat mortal o tânără pe trecerea de pietoni, reţinut de procurori

Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare penală, potrivit Mediafax.

CITEŞTE ŞI: Cine era studenta ucisă pe trecerea de pietoni, în Bucureşti. Prietenii sunt ÎMPIETRIŢI de DURERE

Din primele cercetări a reieşit că luni, în jurul orei 21.50, Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef a condus autoturismul personal cu viteză superioară limitei maxime admise în localitate pe Bulevardul Iuliu Maniu, dinspre Şoseaua Cotroceni înspre zona Lujerului, şi, pătrunzând în intersecţia cu Bulevardul General Vasile Milea pe culoarea roşie a semaforului, a accidentat mortal o tânără de 24 de ani care traversa strada în zona marcajului pietonal.

Bărbatul a fugit de la locul accidentului, a schimbat numerele la maşină şi a ascuns autoturismul la un prieten, în comuna Chiajna.

Poliţiştii rutieri susţin că irakianul are forme legale în România, având domiciliul în Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Un bătrân a fost călcat de maşină, chiar de hoţul care i-a furat vehiculul


loading...