Bărbatul care a atacat o fată într-o scară de bloc din Bacău, filmat de camerele de supraveghere

Individul care a atacat o fată de 14 ani, într-o scară de bloc din Bacău, a fost filmat de camerele de supraveghere, cu puţin timp înaintea agresiunii.

23 mai 2019, 10:21
Bărbatul care a atacat o fată într-o scară de bloc din Bacău, filmat de camerele de supraveghere

În mai puțin de 24 de ore, polițiștii au depistat și identificat un bărbat de 41 de ani, din Bacău, cercetat pt comiterea infracțiunii de tentativă de viol, victima fiind o minoră de 14 ani. Bărbatul a fost reținut pt 24 de ore.

Camerele video montate în scara blocului au surprins momentul în care fata intră în lift, apoi bărbatul de 41 de ani, care este recidivist, o urmează. Atacul a avut loc marţi seară, în jurul ore 17:00.

Adolescenta de 14 ani, elevă în clasa a VII-a, se întorcea acasă de la şcoală. După ce a scăpat din mâinile individului, copila s-a dus cu mama ei la SJU Bacău, medicii stabilind ca diagnostic: luxaţie scapulo umerală dreaptă. În mai puţin de 24 de ore, poliţiştii l-au prins pe agresorul de 41 de ani, care este şi recidivist.

Fetiţa a fost dusă la SML pentru expertiză şi pentru a se stabili exact fapta.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa procurilor cu propunere de arest preventiv pe 30 de zile, pentru tentativă de viol.