Bărbatul care a bătut o salvamontistă în staţiunea Straja a fost REŢINUT

Bărbatul care a bătut o tânără salvamontistă din stațiunea Straja, în timp ce victima se afla la o petrecere într-un local din zonă, a fost reținut duminică de polițiștii din orașul Lupeni, el fiind acuzat de lovire și amenințare. El va fi dus luni la tribunal cu propunerea de arestare preventivă.

07 feb. 2016, 13:26
Bărbatul care a bătut o salvamontistă în staţiunea Straja a fost REŢINUT

Învinuitul a fost audiat duminică, timp de mai multe ore, la sediul Poliției Lupeni, după ce victima a depus o plângere împotriva sa, alături de un certificat medico-legal. Polițiștii au întocmit pe numele agresorului un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire și amenințare, potrivit Agerpres.

Începând cu ora 13,00 (duminică, n.r.), s-a emis mandat de reținere pentru 24 de ore pe numele autorului agresiunii din stațiunea Straja. El este cercetat pentru lovire și amenințare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

Dosarul va fi înaintat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, urmând ca aceștia să decidă dacă este necesară arestarea individului.

Surse apropiate anchetei au confirmat că agresorul tinerei de 21 de ani este cunoscut cu antecedente penale, el fiind anchetat în urmă cu mai mult timp pentru tâlhărie.

O tânără salvamontistă, de 21 de ani a fost bătută într-un bar din stațiunea montană de un bărbat de 33 de ani, în timp ce se afla la o petrecere. Tânăra a fost transportată la spital, în stare de inconștiență, de un echipaj SMURD, iar duminică a revenit acasă, dar este încă suferindă din cauza loviturilor primite.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă și a fost filmat de camerele de supraveghere ale barului.

La locul incidentului a intervenit un echipaj al jandarmilor montani din stațiunea Straja, care l-a încătușat pe agresor și l-a predat Poliției, acesta fiind amendat cu 1.000 de lei pentru provocare și participare la scandal într-un local public.