Bărbatul care a fugit din sediul Poliţiei Caracal s-a predat după cinci zile. El jefuise o sală de jocuri

Bărbatul de 22 ani care a evadat, duminică, din biroul secţiei de poliţie Caracal în care era audiat după ce jefuise o sală de jocuri de noroc, a fost găsit joi, după ce chiar el şi-a anunţat avocatul. 

28 nov. 2019, 14:40
Bărbatul care a fugit din sediul Poliţiei Caracal s-a predat după cinci zile. El jefuise o sală de jocuri

Andrei Ionuţ Voinea a fost prins, duminică, de agenţii unei firme de pază şi predat poliţiştilor din Caracal, după ce acesta tocmai jefuise o sală de jocuri, de unde a plecat cu 9.000 de lei.

Poliţiştii l-au dus la Poliţia Caracal pentru audieri, însă tânărul a evadat, sărind de la etajul 1, pe fereastra biroului în care era interogat.

El a fost căutat timp de cinci zile şi a fost găsit, într-un final, după ce tânărul şi-a anunţat avocatul unde este. La fel s-a întâmplat şi în urmă cu trei ani, când, de asemenea, a fugit de sub escorta poliţiştilor, dar s-a predat de bunăvoie după câteva zile.

Mandat de arestare pe numele tâlharului din Caracal care a fugit din secţia de poliţie. Este căutat şi la această oră

De data aceasta, poliţiştii l-au luat din biroul avocatului său, unde tânărul s-a prezentat de bunăvoie.

„În urma cu aproximativ o oră, bărbatul, de 22 de ani, din municipiul Caracal, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie a fost depistat pe raza municipiului Caracal şi în prezent se află în custodia poliţiei, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, pentru continuarea cercetărilor, cu acesta în stare de arest”, a anunţat IPJ Olt.

Pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare.