Bărbatul care a incendiat o femeie în scara de bloc din București este fiul bodyguardului lui Gigi Becali

Scene teribile in Capitala, o femeie a fost incendiata chiar de nepotul ei, în scara blocului. După ce a lovit-o, agresorul, de 33 de ani, a aruncat benzină si i-a dat foc. Crima a fost suprinsă de camerele de supraveghere, astfel încât polițiștii au reușit să îl identifice și să îl prindă câteva ore mai târziu. Bărbatul va fi dus astăzi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

07 nov. 2023, 10:51
Bărbatul care a incendiat o femeie în scara de bloc din București este fiul bodyguardului lui Gigi Becali

O femeie a murit după ce a fost stropită cu benzină şi incendiată în scara unui bloc din Sectorul 6 din București. Conflictul a pornit de la o moștenire. Bărbatul voia apartamentul femeii și și-a premeditat fapta. A venit cu bidonul de 5 litri de benzină, l-a turnat pe femeie și i-a dat foc.

 

Bărbatul care și-a ars mătușa de vie, în scara de bloc din Sectorul 6 al Capitalei, este fiul fostului bodyguard al lui Gigi Becali

Bărbatul care a bătut-o și apoi a incendiat-o pe femeia de 54 de ani din Sectorul 6 al Capitalei a fost reținut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse, atacatorul este fiul fostului bodyguard al lui Gigi Becali și nepot al femeii ucise.

Tatăl tânărului care și-a omorât cu bestialitate mătușa după ce i-a dat foc de vie în scara unui bloc din Sectorul 6 este fiul lui Marcel Popa, fostul bodyguard care ani la rând l-a păzit pe Gigi Becali. Mai mult, bărbatul a făcut parte din echipa care a recuperat mașina patronului de la FCSB, furată de oamenii lui Sandu Geamănu. În timpul acțiunii, acesta l-a împușcat pe unul dintre hoți, scrie Gandul.

Citește și: Suspectul crimei din Mamaia a fost prins! Victima sa, găsită moartă și incendiată în recepția unei baze sportive

Camerele de supraveghere montate cu două zile în urmă au susprins întreaga scenă. Polițiștii au analizat imaginile și au văzut chipul criminalului pe care l-au identificat după câteva ore, pe o stradă din București și l-au dus la audieri.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum femeia și bărbatul se iau la ceartă. Agresorul o lovește cu sălbăticie cu pumnii și picioarele, lăsând-o inconștientă și apoi îi dă foc.