Bărbatul care a omorât şi jefuit două surori infirme pentru a-i cumpăra iubitei inel de logodnă, 25 de ani de puşcărie FOTO

Bărbatul care a omorât şi jefuit două surori infirme pentru a-i cumpăra iubitei inel de logodnă a primit 25 de ani de puşcărie.

30 oct. 2019, 08:17
Bărbatul care a omorât şi jefuit două surori infirme pentru a-i cumpăra iubitei inel de logodnă, 25 de ani de puşcărie FOTO

Curtea de Apel Alba Iulia l-a condamnat la 25 de ani de închisoare pe Ovidiu Drîngă, un tânăr din Haţeg care a ucis în bătaie două bătrâne pentru a le jefui, scrie adevarul.ro.

Sentinţa este definitivă şi a fost pronunţată după ce în 2017, în dosarul judecat pe fond, la Tribunalul Hunedoara, magistraţii l-au condamnat pe acesta la aceeaşi pedeapsă.

Citeşte şi Tânăr din Deva abuzat şi umilit de două fete în faţa iubitei sale. Ce pedepse au primit agresoarele

Ovidiu Drîngă a contestat decizia instanţei de fond, iar din februarie 2019 a fost eliberat din închisoare, după ce au trecut trei ani de la arestarea sa. Acum se va întoarce în temniţă.

Filmul oribilelor crime

În noaptea de 20 ianuarie 2016, Ovidiu Drângă a intrat peste cele două surori infirme Lingurar Elena (72 de ani) şi Lingurar Augustina (68 de ani), care locuiau împreună într-o casă din satul Balomir, de lângă Haţeg, ştiind că acestea deţin sume mari de bani provenite din pensii.

Voia astfel să le jefuiască pentru a-şi achita datoriile şi pentru a cumpăra cadouri iubitei sale, de ziua ei de naştere din data de 20 ianuarie, respectiv un inel de logodnă pentru că intenţiona să se căsătorească cu ea, se arată în dosar.

În toiul nopţii, Ovidiu Drîngă a plecat din locuinţa familiei sale pe ascuns şi a intrat prin efracţie în casa din Balomir în care dormeau cele două bătrâne. Fără a începe căutarea banilor, a început să le agreseze, lovindu-le cu brutalitate.

„A aplicat lovituri puternice cu pumnii asupra celor două victime, le-a azvârlit din pat pe duşumea, continuând să le lovească intens cu picioarele şi cu un lemn de foc apoi, dintr-o poşetă aflată sub perna victimei Lingurar Ana a luat o pungă din plastic în care se afla un teanc de bani, a scos banii şi i-a pus în buzunarul hainei sale, a aruncat punga în încăpere şi, în timp ce victimele încă gemeau, căzute pe pardoseală, a părăsit imobilul acestora în aceeaşi modalitate în care intrase. În momentul escaladării porţii spre exterior, una dintre mănuşile purtate, pe care inculpatul le-a scos şi le-a pus în buzunar, a căzut în faţa porţii, fiind identificată de autorităţile de anchetă la cercetarea criminalistică a locului faptei”, se arată în dosar.


loading...
Partenerii noștri