Bărbatul care a rămas fără penis din cauza medicilor cere despăgubiri uriaşe

Situaţie disperată pentru bărbatul din Buzău care a rămas fără penis după ce i s-a montat greşit o sondă urinară. Doctorii au fost nevoiţi să îi amputeze organul sexual, iar acum pacientul se gândeşte să facă o operaţie de reconstrucţie. Bărbatul cere daune de jumătate de milion de euro.

23 mart. 2015, 09:58
Bărbatul care a rămas fără penis din cauza medicilor cere despăgubiri uriaşe

Bărbatul de 55 de ani din Buzău şi-a luat avocat şi a depus o plângere la adresa medicilor pe care îi acuză de malpraxis. Mai mult, victima cere 500.000 de euro daune pentru ce i s-a întâmplat, potrivit România TV.

Din cauza manevrării acelei sonde şi a intervenţiei chirurgicale tardive de la spitalul din Buzău, penisul s-a necrozat„, a declarat Costică Maroleanu.

Bărbatul este hotărât să lupte până la capăt ca să-şi facă dreptate în justiţie. „Mă gândesc să îmi refac viaţa, dacă o fi posibil medical, dar experienţele pe care le-am trăit..„, a mai spus Costică Maroleanu.

Medicii au precizat că bărbatul ar putea face o operaţie de reconstrucţie a organului sexual, dar intervenţia este complexă şi, deocamdată, el este încă în perioada de convalescenţă.

Bărbatul a făcut o infecţie după ce i s-a montat o sondă urinară în Spitalul din Buzău. După zile de chin, omul a fost operat, dar urologul a plecat în concediu, aşa că a ajuns la Bucureşti. Aici, medicii nu l-au mai putut ajuta şi au fost nevoiţi să îi amputeze penisul.

CITEŞTE ŞI: Povestea bărbatului care a avut cel mai NEGRU COŞMAR în timpul unei PARTIDE de SEX: L-am auzit cum a TROSNIT