Bărbatul care a ucis o prostituată cu 25 de lovituri de cuţit şi-a recunoscut fapta. Ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă

Unul dintre cele mai şocante cazuri de crimă ar putea primi în scurt timp un verdict. Tânărul care a omorât o prostituată în Alba Iulia, cu 25 de lovituri de cuţit, şi-a recunoscut fapta. El ar putea primi închisoare pe viaţă, informează România TV.

08 nov. 2016, 10:21
Bărbatul care a ucis o prostituată cu 25 de lovituri de cuţit şi-a recunoscut fapta. Ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă

La schimbarea încadrării juridice din omor în omor calificat, procurorii Parchetului Tribunalului Alba au ţinut cont de cruzimea cu care a fost comisă crima. Astfel că, ucigaşul riscă acum detenţie pe viaţă, condamnare care nu permite niciun fel de reducere a pedepsei.

Citeşte şi Tânără de 24 de ani găsită DECEDATĂ într-un apartament din Alba Iulia, unde se făcea videochat

La începutul acestui an, Mihai Răzvan Pandelea a ucis cu 25 de lovituri de cuţit o tânără care se prostitua. Bărbatul era client vechi al tinerei, iar după ce a ucis-o a fugit de la locul faptei, a furat arma crimei, dar şi o serie de bunuri ale victimei.

Citeşte şi Ucigaşul escortei de lux din Alba Iulia, de negăsit. Fata era prostituată VIDEO

A fost reţinut după trei zile şi a recunoscut fapta, de aceea procurorii au încadrat iniţial crima în omor, infracţiune pentru care risca doar 14 ani de închisoare.

Citeşte şi Doi ruşi au făcut sex cu o femeie, au ucis-o, au gătit-o şi au oferit-o ca cină la o petrecere FOTO