Bărbatul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu se credea Satana. „Alin este între viaţă şi moarte”

Oana Radu a vorbit pentru Antena Stars despre starea actuală a iubitului ei, la opt zile după ce acesta a fost incendiat de un vecin cu probleme pshice.

21 aug. 2019, 13:45
Bărbatul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu se credea Satana. „Alin este între viaţă şi moarte”

Oana Radu este disperată şi îi roagă pe fani să se roage pentru iubitul ei după ce un vecin a aruncat cu combustibil peste acesta, provocându-i arsuri pe 75% din suprafaţa corpului.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, a spus Oana Radu.

Oana Radu, după accidentul de maşină: „Iubitului meu i s-a făcut dosar penal” FOTO

Oana Radu a vorbit şi despre starea de sănătate a iubitului ei. Acesta este îngrijit corespunzător la Spitalul Floreasca din Capitală, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale.

„Acum este în comă indusă, pentru că rănile i-ar face rău dacă ar fi treaz. Este între viaţă şi moarte. Încă nu ştim ce se va întâmpla, medicii sunt foarte rezervaţi. Medicii nu vor să ne dea speranţe şi nici nu vor să ne sperie. Sperăm să fie bine. Nu se poate să-l văd. El are imunitate zero, cu arsuri pe 75 % din corp şi este izolat şi protejat de mediul înconjurător”, a spus Oana Radu.