Bărbatul care l-a tâlhărit pe miliardarul Dan Nicorescu a fost prins

A fost prins tâlharul care l-a sechestrat pe miliardarul Dan Nicorescu. Potrivit România TV, autorul tâlhăriei din casa miliardarului este bărbatul reţinut recent sub acuzaţia că arunca bancomate în aer. Acesta este suspectat că a intrat în casa lui Nicorescu, l-a torturat, apoi i-a furat bunuri in valoare de sute de mii de lei. Pe obiectele găsite la percheziții au fost găsite și amprentele omului de afaceri.

16 nov. 2020, 11:33
Bărbatul care l-a tâlhărit pe miliardarul Dan Nicorescu a fost prins

Bărbatul care l-a tâlhărit pe miliardarul Dan Nicorescu a fost prins. Potrivit România TV, unul dintre tâlhari ar fi suspectul reţinut săptămâna trecută pentru spargerea unui bancomat.

Dan Nicorescu a fost jefuit în noaptea de 19 spre 20 octombrie. Miliardarul ar fi fost sechestrat şi încătuşat în propria sa locuinţă de doi bărbați care purtau cagule.

Hoţii au intrat peste el în vila din Bucureşti, l-au bătut și încătușat, după care ar fi luat din casă o sumă de mare de bani, bijuterii și un ceas de mare valoare. Dan Nicorescu a fost găsit, marți, în jurul orei 14:00, de iubita lui, care a anunțat de urgență autoritățile. Polițiștii ajunși la fața locului au reușit să-l ajute și să-i elibereze o mână din cătușe, însă pentru a doua a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare al ISU. După incident, Dan Nicorescu ar fi avut nevoie de medici, în condițiile în care ar fi suferit un puseu de tensiune.

Citeşte şi: Primele imagini cu miliardarul Dan Nicorescu după ce a fost legat şi jefuit în propria casă FOTO

 

Bărbatul care l-a tâlhărit pe miliardarul Dan Nicorescu a fost prins. Cine este Dan Nicorescu

Dan Nicorescu este un afacerist român din Târgoviște. Are 53 de ani și deși nu este celebru în showbiz-ul românesc, este unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară. Deține o vilă de lux în Herăstrău, una dintre zonele bune ale Capitalei, estimatp la aproxaimativ patru milioane de euro, și un garaj cu mașini care, în total, valorează pestep două milioane de euro. Printre ele se numără: Lamborghini Aventador, Aston Martin DBS Superleggera, Rolls Royce Phantom Coupe, Bentley Continental GT și Ferrari Superfast 812.

Citeşte şi: Dan Nicorescu a fost jefuit! Miliardarul ar fi fost sechestrat şi încătuşat în propria sa locuinţă: „Nu e mort, dar nu e bine!” VIDEO


loading...
Partenerii noștri