Bărbatul care nu a intrat la serbarea fiicei sale, de ruşine că era îmbrăcat în măturător, va primi un apartament social: „Vă spun sincer, câteodată îi lăsam pe toţi nemâncaţi”

Povestea lui Marius, bărbatul care ce a privit serbarea fetei sale de pe holul școlii, nu din sala de clasă, de rușine că a venit îmbrăcat în uniforma de măturător pe care o are la serviciu, s-a viralizat şi acum va primi un ajutor important.

25 dec. 2022, 14:17
Bărbatul care nu a intrat la serbarea fiicei sale, de ruşine că era îmbrăcat în măturător, va primi un apartament social: „Vă spun sincer, câteodată îi lăsam pe toţi nemâncaţi”

Bărbatul a vrut să fie alături de copilul său, însă nu a avut timp să se schimbe, drept urmare nu a intrat în clasă ca să fie sigur că nu se simte fata stânjenită față de colegi și ceilalți părinți.

În cursul săptămânii trecute a fost expusă povestea lui tristă de viață: are șase copii, urmează să își piardă mâna stângă din cauza unui accident, câștigă 1.500 de lei pe lună, iar cea mai mare parte din bani se duce pe chirie, iar una dintre fete are probleme locomotorii și mentale.

Oamenii s-au mobilizat și au donat bani și alimente familiei care locuia într-o garsonieră de 23 de metri pătrați.

Familia sa va primi, din partea primăriei de sector, un apartament social cu trei camere, potrivit Antena 3.

„Trăim după azi pe mâine. Vă spun sincer, câteodată îi lăsam pe toţi nemâncaţi. Asta mi-e singura posibilitate să pot să am şi eu patru pereţi ai mei. Cu totul, plătesc 2.000 aproape, fiind iarnă. Foarte greu, foarte greu. Vă spun sincer, ne mai ajută toţi vecinii de pe strada asta.”, a declarat Marius pentru sursa citată.

Citeşte şi: Fiul lui Piedone, gest impresionant de Crăciun. „Mamaie Maria, mi-e dor de tine, de sufletul tău bun!” VIDEO