Bărbatul care nu mai poate fi numit TATĂ: Şi-a OMORÂT fetiţa şi a dat vina pe un DEMON

Eder Guzman-Rodriguez, un mexican emigrat în America a şocat poliţiştii, după ce le-a spus acestora că şi-a ştrangulat fetiţa deoarece era posedată. Mai mult, el a adăugat că un alt demon a intrat în el şi l-a obligat să facă acest lucru. Bărbatul va petrece următorii 20 de ani după gratii.

06 iun. 2013, 17:01

Bărbatul în vârstă de 30 de ani spune că a fost conştient de lucrurile care s-au întâmplat în casa lui, dar blamează spirite supranaturale pentru tragedia produsă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un bărbat „POSEDAT” a dispărut în munţi. Vezi BILETUL DE ADIO

Guzman şi-a ucis fetiţa de doar doi ani după ce a crezut că bebeluşul este posedat de un demon. Astfel, el a început să o lovească cu pumnii şi să o strângă de gât până aceasta nu a mai respirat.

Ştiu că eu sunt cel care a lovit-o. Eram singurul din cameră. Demonul mi-a folosit corpul pentru a o omorî. Nu am vrut să omor bebeluşul. Nu am vrut să o sugrum„, a declarat bărbatul care a vrut să facă o exorcizare asupra copilului.

Citeşte şi Un pediatru i-a provocat hemoragie internă unui copil pentru a-l „exorciza”

Cu toate acestea, cu doar câteva minute înainte să omoare fetiţa, el şi-a lovit şi bătut nevasta până a leşinat-o pentru a nu o lăsa să ia parte la ciudatul ritual. Inedit este faptul că şi mama copilului crede că a fost mâna Diavolului, părinţii fiind persoane religioase.