Bărbatul care şi-a înjunghiat de mai multe ori fosta iubită într-o cofetărie din Ploieşti, condamnat

Bărbatul care şi-a înjunghiat de mai multe ori fosta iubită într-o cofetărie din Ploieşti a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Mai mult decât atât, agresorul trebuie să-i plătească acesteia 100 de mii de euro despăgubiri. Fata a trecut prin mai multe intrvenţii chirurgicale, iar medicii i-au salvat cu greu viaţa.

25 nov. 2016, 07:47
Bărbatul care şi-a înjunghiat de mai multe ori fosta iubită într-o cofetărie din Ploieşti, condamnat

Tribunalul Prahova s-a pronunțat, joi, în dosarul tentativei de omor, în cazul bărbatului de 35 de ani care, la începutul lunii iulie, și-a înjunghiat fosta iubită, în cofetăria în care aceasta lucra. Potrivit telegrama.ro, individul a fost condamnat la 10 ani de închisoare și achitarea a 100.000 de euro, cu titlu de daune morale, către victima sa.

Pe 4 iulie 2016, o tânără de 23 de ani a fost înjunghiată în plină zi, într-o cofetărie din nordul Ploieștiului. Autorul este fostul ei iubit, care o amenințase în repetate rânduri.

Bărbatul nu se afla la prima faptă de acest fel. El mai fusese judecat pentru că, în ianuarie 2011, ar fi înjunghiat de asemenea o altă femeie. În 2014, în urma retragerii plângerii prealabile de puse în acest caz, Judecătoria Ploiești a decis achitarea lui. În prezent, individul se află în Penitenciarul Mărgineni.

Vezi si: Un bărbat a fost înjunghiat de soţie în Piaţa Mare din Sibiu. Ce s-a întâmplat cu agresoarea