Bărbatul care şi-a violat nepoata de 3 ani a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Monstrul din Iaşi care şi-a violat nepoata de numai trei ani va sta zece ani după gratii. El va fi obligat să plătească şi despăgubiri de 30.000 de lei părinţilor acesteia. Fetiţa a fost lăsată în grija lui când mama şi tatăl micuţei au plecat la muncă în Italia.

14 ian. 2013, 08:26
Bărbatul care şi-a violat nepoata de 3 ani a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Un bărbat de 63 de ani din Iaşi a fost condamnat la 10 ani de închisoare şi să plătească despăgubiri de 30.000 de lei către fiul şi nora lui. Bătrânul este acuzat că şi-a violat nepoata de trei ani în nenumărate rânduri când părinţii erau plecaţi la muncă în Italia, informează România TV.

Totul a început atunci când şi soţia agresorului a plecat să muncească în străinătate şi copila a rămas doar în grija bunicului. Acesta a obligat-o să se uite la filme porno şi a supus-o la perversiuni sexuale.

Bărbatul a fost descoperit chiar de soţia lui atunci când s-a întors acasă. Cu doar câteva zile înainte de a pleca din nou în străinătate, micuţa a rugat-o să nu o mai lase singură cu bunicul. Femeia şi-a dat seama că ceva nu este în regulă şi a anunţat imediat poliţia.