Bărbatul care ţi se cuvine, în funcţie de zodia din care faci parte

Indiferent de genul de bărbat pe care îl cauţi, un lucru este cert: meriţi ce e mai bun. Şi, uneori, e nevoie de multe încercări până dai de partenerul perfect!

20 iul. 2019, 08:02
Bărbatul care ţi se cuvine, în funcţie de zodia din care faci parte

BERBEC

Bărbatul inteligent

Tu eşti o persoană extrem de independentă şi logică. Îţi place să fii pe cont propriu şi gândirea ta este una profundă. De aceea, cauţi un bărbat care îţi poate oferi conversaţii intelectuale. Tu vrei, de asemenea, ca partenerul tău să fie încrezător şi cinstit, pentru că nu ai timp de pierdut.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru 20 – 27 iulie 2019. Avem Stellium în Rac format din Mercur Retrograd şi Soare, Venus şi Axa Karmică

TAUR

Bărbatul puternic

Tu eşti una dintre cele mai indulgente zodii şi ai plăceri nevinovate. Când te implici într-o relaţie, te implici cu totul. Vrei un bărbat romantic şi plin de pasiune. Dar, de asemenea, pe cineva stăpân pe el, pentru că nimic nu e mai sexy pentru tine decât un bărbat cu o voinţă puternică.

GEMENI

Bărbatul sincer

Tu vrei mereu să încerci lucruri noi. Eşti aventuroasă şi sociabilă, aşa că vrei ca cel de lângă tine să ţină pasul cu tine, indiferent de situaţie. De asemenea, eşti în căutarea unui bărbat care vorbeşte cu sinceritate fără să se ascundă în spatele tufişului.

RAC

Bărbatul bun la inimă

Nimeni nu este mai bun şi mai sensibil decât tine. Întotdeauna vrei ceea ce e mai bine pentru partenerul tău, dar asta nu înseamnă că nu aştepţi acelaşi lucru din partea lui. Tu cauţi un bărbat care este la fel ca tine, cinstit, sincer şi stăpân pe viaţa lui.

LEU

Bărbatul care flirtează

Totul se învârte în jurul loialităţii şi motivării pentru tine. Dacă partenerul tău nu are aceste trăsături, atunci relaţia voastră se va termina. Tu cauţi un bărbat direct ca şi tine, dar nu mereu vrei seriozitate. Vrei, de asemenea, ca el să fie generos şi să ştie să flirteze.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.