Bărbatul din Argeş care a anunţat live pe Facebook cum şi-a omorât soţia de faţă cu fiul lor a fost condamnat

Bărbatul din Argeş care a anunţat live pe Facebook cum şi-a omorât soţia de faţă cu fiul lor a fost condamnat. Doru Stoianof a înjunghiat-o pe mama băieţelului lui de 3 ani, apoi i-a dat foc. Tribunalul Argeş a dat sentinţa, la jumătate de an după oribila crimă.

27 nov. 2018, 14:21
Bărbatul din Argeş care a anunţat live pe Facebook cum şi-a omorât soţia de faţă cu fiul lor a fost condamnat

În vîrstă de 34 de ani, Stoianof a ucis-o pe Lavinia, soţia sa, apoi şi-a luat băieţelul, s-a urcat în maşină şi a plecat de acasă, scrie observator.tv. La volan, el a intrat live pe Facebook şi a povestit cum a omorât-o pe tânăra în vârstă de 28 de ani.

Citeşte şi Principalul suspect în cazul crimei de la Brăila a fost arestat preventiv. Un bărbat a fost înjunghiat de trei indivizi

Înainte de a anunţa crima, Doru Stoianof a vorbit, în direct pe Facebook, cu fiul lui de doar trei ani: „Să-l iubeşti pe tati mult de tot, da? Şi tati te-a iubit. Şi să ai grijă de tine.”, îi spune ucigaşul copilaşului, care habar nu are ce s-a întâmplat.

Criminalul, în direct: „Ce-am făcut n-o să regret toată viaţa mea!”

„Bă, nici nu vă trece prin cap ce-am făcut! Nu e de Live, e vorba să ascultaţi. Oricum, am dat de belea mare. De belea, belea mare! Şi asta nu mai e de rezolvat sau ceva! Aţi auzit? Nu mai e! Aia contează! Când eşti gelos şi să iubeşti, bă. Adică, să iubeşti mai mult decât trebuie. Aia e.

Ce-am făcut, care m-auziţi, n-o să regret toată viaţa mea! Nu ştiu dacă îţi trece prin cap şi unde am putut să ajung. Să ascultaţi bine ce vă spun, că, când iubeşti pe cineva prea mult, nu e bine, nu e bine! O iei razna! Eu unul aşa am făcut.

C-am iubit prea mult şi n-am suportat. Am iubit pe muierea mea, pe Lavinia, mult de tot şi o iubesc în continuare. Dar vorba aia! Toate are limită şi s-a terminat aşa, zic. S-a terminat urât de tot. M-am rugat de ea, «băi Lavinio, hai, băi, să ne împăcăm», că de-asta am plecat de acasă. Că nu ştie nimeni!

Am avut probleme cu ea. Am zis: «Hai, măi, să ne împăcăm, hai că există o soluţie, există ceva. Hai, mă, să facem». Bă, dar n-a vrut! N-a vrut! De ce n-a vrut, nu ştiu. Live, băi, live, nu mai se uită nimeni la live? Băi, se uită şi la mine cineva? Băi, fraţilor, care sunteţi şi care auziţi: am făcut o crimă! Din dragoste.”, au fost cuvintele pe care le-a spus criminalul, în maşină, unde era alături de fiul lui.

Tribunalul Argeş l-a condamnat pe Doru Stoianof la 25 de ani închisoare. Acesta va trebui să achite şi daune morale fiului şi rudelor fostei soţii în valoare de 150.000 euro. Sentinţa poate fi atacată cu apel. Doru Stoianof se află încarcerat la Penitenciarul Mioveni.