Bărbatul din Dallas, care a împuşcat opt persoane, a fost pus sub acuzare

Bărbatul care a ucis patru persoane şi a rănit alte patru în Dallas şi în suburbia DeSoto, a fost pus sub acuzare, a anunţat poliţia locală.

09 aug. 2013, 14:46
Bărbatul din Dallas, care a împuşcat opt persoane, a fost pus sub acuzare

Erbie Bowser, în vârstă de 44 de ani, este acuzat de atac armat în DeSoto şi Dallas, potrivit Mediafax.

Poliţia a fost alertată miercuri la ora locală 22.30 şi a găsit-o ucisă pe fosta prietenă a lui Browser, Toya Smith, în vârstă de 43 de ani, dar şi pe fiica acesteia, în vârstă de 17 de ani. De asemenea, au fost răniţi fiul mai mare al lui Smith, Storm Malone, în vârstă de 14 ani, şi o tânără în vârstă de 17 ani.

Potrivit poliţiei, acuzatul şi-a ucis soţia, Zina Teal Bowser, care dorea să divorţeze de el, detonând un dispozitiv expozibil în interiorul casei sale. Surse din poliţie susţin că Bowser a folosit o grenadă de mână.

De asemenea, Bowser este acuzat de uciderea unei prietene a soţiei sale, care la momentul exploziei se afla în casă, şi rănirea a doi băieţi, în vărstă de 11 şi 13 ani. Copiii au fost spitalizaţi, iar starea lor de sănătate este în continuare necunoscută.

Incidentele au avut loc la un interval de 15 minute. Suspectul fost arestat miercuri seara în DeSoto, Texas.

Bowser a fost un profesor la o şcoală din localitate şi membru al trupei de dans Dallas Mavericks ManiAAcs, ai cărei membri sunt persoane supraponderale.

Potrivit armatei americane, Bowser a îndeplinit serviciul militar în perioada octombrie 1991- noiembrie 2000, obţinând rangul de sergent.