Barbie de România îşi caută iubit, sfătuită chiar de părinţii ei. „Eu vreau totul sau nimic”

A devenit celebră după ce a leșinat în fața juriului de la X-Factor, iar faptul că seamănă cu o păpușă Barbie, fără să își fi făcut operații estetice, au făcut-o în scurt timp și preferata publicului. Cu toate astea, Barbie nu este împlinită total, blondinei lipsindu-i... dragostea unui bărbat.

13 dec. 2015, 09:17

Chiar dacă nu a ajuns încă la vârsta majoratului, Sabrina Fabian este o tânără care ştie exact ce vrea de la viaţă, mai ales atunci când vine vorba de un iubit, scrie spynews.ro.

„Nu am avut foarte multe relaţii, dar am învăţat câte ceva din toate. Viitorul meu iubit trebuie să fie înalt, să mă facă să râd şi să vorbească la fel de mult ca mine. Nu aş putea să stau cu o stâncă lângă mine. Îmi doresc foarte tare un bărbat matur lângă mine. Băieţii de acum sunt imaturi şi nu vor relaţii lungi. Eu vreau totul sau nimic”, a declarat Barbie.

Citeşte şi Papusile nu sunt numai pentru fete. Producatorii Barbie au facut fericiti baietii

Nu doar aspectul fizic o interesează pe tânără, Sabrina căutând în partenerul ei şi un sprijin. „Trebuie să mă susţină şi să mă motiveze. Şi eu aş face acelaşi lucru. Nu aş suporta gelozia unui băiat, pentru că eu nu sunt obsedată de control. Nu înţeleg povestea cu parola de la facebook sau controlatul telefonului”, a mai spus Sabrina.

Având o fire rebelă, părinţii Sabrinei nu o pot lăsa chiar de capul ei, deşi încearcă să nu îi influenţeze alegerile. „Părinţii mei nu sunt foarte stricţi. Am o vârstă şi mă lasă să îmi iau propriile decizii, dar mă sfătuiesc mereu şi îmi spun ce nu le place”, a mai declarat Barbie de România.