Barbra Streisand a fost AMANTA prinţului Charles

Aventurile amoroase care i s-au "imputat" moştenitorului Coroanei Regale britanice, prinţul Charles, o includ şi pe celebra vedetă de la Hollywood, Barbra Streisand.

05 oct. 2014, 11:51
Barbra Streisand a fost AMANTA prinţului Charles

Viaţa amoroasă a prinţului Charles a fost aproape continuu subiect de scandal în presă. Ântre femeile fermecătoare care au căuit sub „vraja” moştenitorului Coroanei Regale britanice figurează şi Barbra Streisand.

Vedeta de la Hollywood ar fi avut o relaţie amoroasă cu prinţul în perioada în care el era căsătorit cu prinţesa Diana şi când o înşela cu iubita lui din tinereţe, Camilla Parker-Bowles, care i-a devenit, în final, soţie, după moartea Dianei.

Citeşte şi Dezvăluiri ŞOCANTE: Prinţesa Diana o AMENINŢA cu MOARTEA pe rivala ei, Camilla Parker Bowles GALERIE FOTO

Viaţa amoroasă a prinţului Charles a fost mereu subiect de mare interes pentru presă. El a avut legături cu multe femei fermecătoare, aristocrate, inclusiv cu sora mai mare a Dianei, Lady Sarah Spencer, dar şi cu moştenitoarea scoţiană Anna Wallace, cu Amanda Knatchbull (nepoata contelui Mountbatten) sau cu bogata moştenitoare Sabrina Guinness. Însă pe lista acestuia de cuceriri se pare că se află şi cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand, scrie publicaţia americană Globe.

Citeşte şi Dezvăluiri şocante despre prinţesa Diana

Cântăreaţa şi prinţul moştenitor al tronului britanic s-au cunoscut în 1974. Relaţia lor nu s-a concretizat atunci într-o relaţie. Dar pasiunea dintre ei era destul de puternică şi atunci când s-au reîntâlnit, la începutul anilor ’90, au avut o idilă, dar până la urmă Barbra a fost cea care l-a părăsit pe prinţ. Globe mai scrie că, dacă Barbra rămânea cu Charles, ar fi avut mari şanse să devină regina Marii Britanii, iar suverana Elisabeta a II-a i-ar fi cedat de mult tronul fiului ei.

O altă publicaţie mondenă, Inquistr, scrie că actuala soţie a lui Charles, Camilla, a fost la un pas să divorţeze de el când a aflat că a înşelat-o cu vedeta de la Hollywood.