Barcelona în criză. Messi s-a certat cu antrenorul, Puyol a demisionat, Zubizarreta a fost dat afară

FC Barcelona a pierdut primul meci jucat în 2015, pierzând cu 0-1 duminică seara, meciul jucat pe terenul lui Real Sociedad. Înfrângerea a provocat un adevărat război în sânul grupării catalane.

05 ian. 2015, 17:57
Barcelona în criză. Messi s-a certat cu antrenorul, Puyol a demisionat, Zubizarreta a fost dat afară

Lionel Messi a fost rezervă în prima partidă susţinută anul acesta de FC Barcelona, iar după înfrângerea suferită la San Sebastian, cu Real Sociedad (scor 0-1) presa spaniolă scrie că starul argentinian i-a făcut scandal în vestiar antrenorului Luis Enrique.

Speculaţiile presei catalane sunt alimentate şi de faptul că Lionel Messi a lipsit şi de la antrenamentul de luni, care a fost deschis publicului, el motivând o gastroenterită.

Tot luni, conducerea clubului catalan a decis să-i rezilieze contractul lui Andoni Zubizarreta, directorul sportiv al clubului şi cel care se ocupa de transferuri, iar Carles Puyol a decis să plece şi el de la Barca.

Lui Zubizarreta i se reproşează campania slabă de achiziţii din vara lui 2014, în principal aducerea lui Thomas Vermaelen, cel care nu a jucat nici un minut pentru Barcelona din cauza accidentărilor, dar şi eşecul în a transfera un fundaş dreapta, care să-l înlocuiască pe Dani Aleves, care a intrat în ultimele şase luni de contract.

Carles Puyol, cel care începând cu acest sezon a fost adjunctul lui Zubizarreta, a anunţat că va pleca de la Barcelona, printr-un mesaj pe Facebook.