BARCELONA – MANCHESTER UNITED 3-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: Derby de foc în Champions League

Barcelona - Manchester United și Juventus - Ajax Amsterdam sunt partidele care vor decide primele semifinaliste din acest sezon al Ligii Campionilor. Pe stadionul Nou Camp, de la ora 22:00, Barcelona pornește cu un avantaj în duelul pentru câștigarea unul loc în "careul de ași". În meciul tur, pe Old Trafford, gruparea pregătită de Ernesto Valverde s-a impus cu 1-0. Catalanii speră să spargă gheață în 2019, în ultimele trei sezoane din Liga Campionilor au fost eliminați în sferturile de finală ale competiției.

16 apr. 2019, 09:36
BARCELONA – MANCHESTER UNITED 3-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: Derby de foc în Champions League

BARCELONA – MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: Barcelona şi Manchester United se întâlnesc, marţi, de la 22:00, în manşa retur a sferturilor UEFA Champions League. În ediția trecută, AS Roma a produs surpriza, după ce a reușit o remontada incredibilă. Pe Nou Camp Barcelona s-a impus cu 4-1, însă, pe Olimpico, formația giallorossa, pregătită atunci de antrenorul italian Federico Di Francesco, a câștigat cu 3-0 și s-a calificat în semifinale.

Barcelona – Manchester United, de la ora 22:00, rămâneţi pe RomaniaTV.net:

BARCELONA – MANCHESTER UNITED 3-0. A marcat COUTINHO, în min. 61.

BARCELONA – MANCHESTER UNITED 2-0. A marcat MESSI, în min. 20.

BARCELONA – MANCHESTER UNITED 1-0. A marcat MESSI, în min. 16.

Echipele de start la meciul BARCELONA – MANCHESTER UNITED

BARCELONA: Ter Stegen – Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba – Rakitic, Sergio Busquets, Arthur – Messi, Suarez, Coutinho. Rezerve: Cillessen – Semedo, Dembele, Malcom, Vidal, Umtiti, Alena. Antrenor: Ernesto Valverde.

MANCHESTER UNITED: De Gea – Jones, Lindelof, Smalling, Young – Fred, McTominay, Pogba – Lingard, Martial, Rashford. Rezerve: Romero – Dalot, Matic, Andreas, Mata, Alexis Sanchez, Lukaku. Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer.

„Nu există vreo teamă, ci doar concentrare totală. Avem în față un adversar dificil, căruia îi cunoaștem atuurile. Nu trebuie să le lăsăm spații să se desfășoare. Prioritatea noastră este să marcăm, nu să ne mulțumim cu avantajul din tur”, a precizat antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde.

BARCELONA – MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: Man. United a întors cu PSG

De cealaltă parte, Manchester United este o echipă care a reușit să răstoarne rezultatul din partida tur din optimi, în fața celor de la PSG. Campioana Franței s-a impus cu 2-0 pe Old Trafford, iar pe stadionul Parc des Princes din Paris, United a câștigat cu 3-1 și s-a calificat în sferturile de finală.

„Finala din 1999 este o amintire incredibilă. Atunci am jucat prima și singura dată pe acest stradion. Nu mă gândesc la acea seară, mă gândesc dacă vom reuși să jucăm mai bine în fața Barcelonei. Acum suntem la jumătatea drumului, cu 1-0 pentru Barcelona, dar dacă va fi un joc cu multe goluri avem șanse mari.

Dacă vom juca curat, suntem în cărți. Știm că putem marca goluri, suntem mai solizi ca ei, dar trebuie să ne apărăm bine. Nu m-ar deranja dacă ar veni un gol în minutul 93. Trebuie să fim încrezători și să mergem mai departe”, a spus Ole Gunnar Solskjaer, care va reveni pe stadionul Nou Camp după 20 de ani.

Antrenorul lui United a evoluat în finala Ligii Campionilor, între Manchester United și Bayern Munchen. Bavarezii au fost aproape de triumf, dar Sheringham și Solskjaer au adus trofeul pe Old Trafford în ultimele minute de joc.

Barcelona – Man. United online: Philippe Coutinho poate pleca de la Barcelona. Clubul catalan i-a stabilit prețul 

Ousmane Dembele îl va înlocui pe Coutinho în tridentul din atac, alături de Messi și Suarez, după ce brazilianul parcurge o perioadă mai puțin fastă. Atacantul francez s-a accidentat în „optimile” Ligii Campionilor, în partida cu Olympique Lyon 5-1. Atacantul de 21 de ani a suferit o ruptură musculară. Dembele a revenit pe teren în meciul cu Huesca – Barcelona 0-0, de acum trei zile, în care a evoluat 67 de minute.

Philippe Coutinho este la un pas de a se despărți de Barcelona după numai 18 luni. Visul lui Neymar de a juca la PSG cu coechierul său din naționala Braziliei ar putea să devină realitate din vară. Barcelona i-a stabilit deja prețul. Coutinho mai are oferte de la Manchester United și Chelsea.

Philippe Coutinho nu se simte prea bine la Barcelona în ultima perioadă. O eventuală mutare a brazilianului nu se va putea face pentru mai puțin de 130 de milioane de euro, cât cere clubul catalan.

Philippe Coutinho este dorit și de Manchester United, dar atacantul de 26 de ani nu vrea să ajungă pe Old Trafford datorită loialității sale față de fostul său club, Liverpool.

Coutinho a venit la Barcelona pentru 120 de milionane de euro

Philippe Coutinho i-a costat pe catalani 120 de milioane de euro, fără bonusuri, când a fost înregimentat de gruparea blaugrana de la Liverpool, în ianuarie 2018. A fost cel mai scump transfer din istoria Barcelonei. Jucătorul a semnat un contract pe cinci ani și jumătate și are o cluază de reziliere a contractului în valoare de 400 de milioane de euro. În acest sezon, atacantul a marcat de cinci ori în 30 de apariții în La Liga.

Agenții lui Coutinho vor fi prezenți la meciul Barcelona – Manchester United, din manșa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, și se vor întâlni cu conducerea Barcelonei.

Barcelona – United Champions League | Ole Gunnar Solskjaer revine pe Camp Nou

Peste o lună se vor împlini 20 de ani de la una din cele mai senzaționale finale din Liga Campionilor, cea dintre Manchester United și Bayern Munchen. Bavarezii au fost aproape de triumf, dar Sheringham și Solskjaer au adus trofeul pe Old Trafford în ultimele minute de joc. Meciul a avut loc pe Camp Nou, iar norvegianul este încântat să se întoarcă pe scena care i-a adus pe fanii lui United în delir.    

„Vor fi emoții, este o amintire fantastică pentru mine. A fost singura dată când am jucat aici, pe acest stadion. Acum sperăm să jucăm mai bine decât în tur. Cred că vom marca și nu m-ar deranja să se repete isprava de acum 20 de ani, să dăm goluri pe final, ” a declarat managerul lui United înainte de meci.

Barcelona – Manchester United Champions League | Frustrarea lui Messi

Ole Gunnar Solskjaer știe că nu trebuie să primească goluri pentru ca echipa sa să aibă vreo șansă de calificare în semifinale. Iar principalul pericol este nimeni altul decât Lionel Messi, golgeterul actualei ediții cu 8 goluri, la fel ca Lewandowski. Însă argentinianul trebuie să rupă un blestem – nu a mai înscris de 6 ani în faza sferturilor de finală. Messi nu a reușit să întrerupă seria neagră din carieră nici săptămâna trecută pe Old Trafford, dar promite că pe Camp Nou va încerca să fie același devorator de recorduri. Asta și pentru că are în palmares 22 de goluri marcate în 31 de partide contra formațiilor din Albion. Și Manchester United este conștientă de pofta de gol a lui Messi – vedeta Barcelonei a marcat de fiecare dată în cele 2 finale cu United, la Roma și pe Wembley, în 2009 și 2011.  

BARCELONA – MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019, cifre pentru pariori

Barcelona, cei mai buni marcatori în Champions League 2018-2019.

1. Messi – 8 goluri
2. Dembele – 3 goluri
3. Coutinho, Pique – 2 goluri

Manchester United, cei mai buni marcatori în Champions League 2018-2019.

1-3. Romelu Lukaku – 2 goluri
     Paul Pogba – 2 goluri
     Marcus Rashford – 2 goluri