BARCELONA PSG 1-4. Mbappe, show de zile mari pe „Camp Nou”

PSG s-a impus, marţi, cu 4-1 pe terenul celor de la FC Barcelona, în prima manşă a optimilor de finală din Champions League. În celălalt meci al zilei, RB Leipzig - Liverpool 0-2.

16 feb. 2021, 18:48
BARCELONA PSG 1-4. Mbappe, show de zile mari pe „Camp Nou”

BARCELONA PSG LIVE STREAM VIDEO ONLINE CHAMPIONS LEAGUE

. Meciul dintre Barcelona şi PSG stârneşte o mulţime de aşteptări, dar şi de reacţii.

Barcelona – PSG 1-3 (1-1)

Messi 27p / Mbappe 32, 65, 85, Kean 70

RB Leipzig – Liverpool 0-2 (0-0)

Salah 53, Sane 58

Barcelona – PSG este LIVE STREAM VIDEO ONLINE AICI, AICI şi AICI.

BARCELONA PSG LIVE STREAM VIDEO ONLINE CHAMPIONS LEAGUE

După coşmarul la care a fost supusă în martie 2017, acel 1-6 la Barcelona, după 4-0 la Paris, echipa franceză a făcut totul ca să se răzbune. L-a „furat” pe Neymar şi i-a şicanat pe catalani când au vrut să-l răscumpere. Acum, disputa îi găseşte pe catalani într-un moment prost, în ciuda victoriei categorice din campionat, 5-1 cu Alaves. Iar PSG a avut grijă să învolbureze la maximum apele şi în legătură cu Lionel Messi, pe care îl ademeneşte cu bani mulţi. Aflat în ultimele șase luni de contract în Catalunya, Lionel Messi își poate alege deja noua destinație. Ar forma un trident visat de mult timp de parizieni: Messi – Mbappe – Neymar. Ar fi din nou coleg cu brazilianul după patru ani. Și l-ar avea în sfârșit antrenor pe Pochettino, alături de care a dorit să lucreze și la Barcelona.

Barca – PSG, episodul 12

Barcelona – PSG este unul dintre cele mai așteptate meciuri programate în faza optimilor de finală ale Champions League. Manșa tur a acestui derby se dispută astăzi de la ora 22:00 pe „Camp Nou”, returul urmând a se disputa pe 10 martie la Paris. Va fi pentru a 12-a oară când cele două se vor afla față în față, catalanii conducând la victorii cu 5-3, alte patru partide terminându-se nedecis. Este de așteptat ca Barca, favorită în opinia bookmakerilor la victorie, să forțeze un rezultat cu care să ia o opțiune serioasă la calificarea în returul de la Paris.

Barcelona – PSG, echipele probabile

Barcelona

: Ter Stegen – Dest, Umtiti, Lenglet, Alba – Sergio, De Jong, Pedri – Dembele, Messi, Griezmann
Antrenor: Ronald Koeman.

PSG: Navas – Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Gueye, Paredes – Kean, Draxler, Mbappe – Icardi
Antrenor: Mauricio Pochettino.