BARCELONA – REAL MADRID 1-1 în prima manşă a semifinalelor din CUPA SPANIEI. Returul, pe 27 FEBRUARIE

Barcelona şi Real Madrid au remizat, miercuri, pe "Camp Nou", în prima manşă a semifinalelor din Cupa Spaniei. returul va avea loc pe 27 februarie, pe "Santiago Bernabeu".

06 feb. 2019, 21:35
BARCELONA – REAL MADRID 1-1 în prima manşă a semifinalelor din CUPA SPANIEI. Returul, pe 27 FEBRUARIE

Barcelona a început rău „El Clasico” și s-a văzut condusă după doar 6 minute. Servit de Benzema, Lucas Vazquez a înscris cu un șut din apropiere. Prima ocazie a catalanilor a venit din partea lui Pique, care a trimis cu capul spre poarta lui Navas, însă mingea a fost blocată de Varane, care a respins în corner. Rakitic a trimis direct în transversală (32) cu capul, iar pe contraatac Real Madrid putea înscrie, însă pasa lui Vinicius către Benzema a fost prea tare.

După pauză, în minutul 57, Barcelona a înscris grație celui mai periculos om al ei. Jordi Alba a scăpat singur cu Navas, costaricanul a blocat foarte bine, mingea a ajuns la Suarez, care a trimis în bară din unghi, iar Malcoma fost atent pe respingere și a înscris cu ușurință. 

Finalul de meci le-a prins epuizate pe cele două rivale. Totuși Realul putea profita. Ter Stegen a ieșit hazardat, mingea a ajuns la Bale, care s-a grăbit însă și a tras în blocaj. A fost ultima mare ocazie a meciului. 

Returul Real Madrid – Barcelona va avea loc pe 27 februarie!

Cealaltă semifinală le pune față în față pe Betis Sevilla și pe Valencia. Manșa tur va avea loc joi, 7 februarie, în timp ce returul e programat pentru 28 februarie.

BARCELONA – REAL MADRID 1-1 (0-1)

Malcom 57 / Lucas Vazquez 6

BARCELONA: Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba – Rakitic (63 Vidal), Sergio Busquets, Arthur – Malcom (76 Alena), Luis Suarez, Coutinho (64 Messi). Antrenor: Valverde

REAL MADRID: Keylor Navas – Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Llorente (63 Llorente), Kroos – Lucas Vazquez, Benzema, Vinicius Jr (64 Bale). Antrenor: Solari.