BARCELONA-REAL MADRID LIVE YOUTUBE. Ultimul El Clasico al sezonului, atmosferă explozivă în tribune, 0-0 pe teren

Marele derby al campionatului de fotbal al Spaniei, FC Barcelona - Real Madrid, supranumit El Clasico, s-a încheiat nedecis, 0-0, miercuri seara, pe stadionul Camp Nou, în cadrul etapei a 10-a.

18 dec. 2019, 17:40
BARCELONA-REAL MADRID LIVE YOUTUBE. Ultimul El Clasico al sezonului, atmosferă explozivă în tribune, 0-0 pe teren

BARCELONA-REAL MADRID LIVE YOUTUBE 0-0. Real a fost echipa care a avut mai mult iniţiativa în acest meci, dar nu a reuşit să fructifice ocaziile create, în timp ce Barca şi-a creat câteva situaţii mari de gol, în special la acţiuni care l-au avut în prim plan pe Lionel Messi.

Meciul trebuia să aibă loc pe 26 octombrie, dar a fost amânat din cauza ciocnirilor violente din Catalonia, în urma condamnării unor lideri separatişti. Totuşi, partida s-a desfăşurat în condiţiile manifestaţiilor pentru independenţa Cataloniei.

Ambele echipe au avut şuturi respinse de pe linia porţii, iar Realul a avut chiar un gol anulat pentru ofsaid la Gareth Bale. Portarul catalanilor, Marc-Andre ter Stegen, a respins şuturile expediate de Casemiro şi Fede Valverde, la cele mai mari ocazii ale vizitatorilor, iar Jordi Alba a ratat pentru echipa blaugrana.

A fost pentru prima oară din noiembrie 2002 când un Clasico s-a încheiat cu un scor ”alb”.